Vyras nužudė savo dukrą dėl to, kad pastaroji sulaužė jo Xbox konsolę

Filadelfijos valstijoje (JAV), šiandien anksti ryte, šalies žiniasklaidą apskriejo žinia apie Taironą Spelmaną (Tyrone Spellman), kuris buvo pripažintas kaltu už mažametės dukros nužudymą. Teismo metu buvo išsiaiškinta, kad vyras savo atžalą nužudė pykčio būsenoje, dėl to, kad ši sugadino jo žaidimų kompiuterį Xbox 360.

Kaip praneša spauda, Spelmano dukra Alija (Alayiah), netyčia patraukė iš kompiuterio einančius maitinimo kabelius, dėl kurių konsolė staigiai „pakibo“, išsijungė ir galiausiai visiškai sugedo. Tuomet vyriškis smogė savo dukrai taip stipriai, kad mergaitei sulūžo kaukolė, teigė teismo prokuroras. Taip pat pagal pirminius duomenimis, vyras dukrą sviedė per kambarį, taip mirtinai sužalodamas mergaitę.

Spelmanas prisipažino padaręs ši žiaurų nusikaltimą nepraėjus nuo jo įvykdymo parai, tačiau iš pradžių policijos pareigūnams teigė, kad mergaitė iškrito iš savo lovos. Maža to, po prisipažinimo teismo tyrėjams, vyras sakė tai padaręs norėdamas apginti savo žmoną. Pati sutuoktinė kraupaus incidento metu miegojo.

Nepilnamečių teisių apsaugos tarnyba ankščiau buvo sulaukusi anoniminio skambučio, kuriame žmogus teigė, kad Alijos tėvai yra emociškai nestabilūs ir dažnai keiksmažodžiais plūsdavo savo dukrelę.

Taironas Spelmanas buvo pripažintas kaltu už trečiojo laipsnio žmogžudystę bei žiaurų elgesį su nepilnamečiu ir nuteistas kalėti 47-iems metams.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.