WD pristato 320 GB 2.5" HDD nešiojamiesiems

„Western Digital“ (WD) pranešė apie 2.5” Scorpio SATA 320 GB talpos kietųjų diskų pardavimo pradžią .

Naujieji įrenginiai yra „įkalinti“ 9.5 mm dydžio korpuse, kad pritrauktų nešiojamųjų kompiuterių arba kitokių portabilių įrenginių pirkėjus. „WD“ tvirtina, kad šis gaminys siūlo “geras savybes, kurios padaro standųjį diską itin tyliu, kol įrenginio temperatūra nėra didelė.”

Šis kietasis diskas turi 3 Gb/s pralaidumo SATA sąsają bei dirbs 5400 rpm apsisukimų sekundę greičiu ir taikysis į aukštesnės, nei vidutinės klasės pirkėjus. Įrenginyje bus naudojamos „WD“ kompanijos sukurtos “WhisperDrive”, “ShockGuard” ir “IntelliSeek” technologijos. Kaina kol kas nežinoma, tačiau ji paaiškės artimiausiu metu.

„Toshiba“ neatsilieka ir taip pat išleidžia naujų 2.5” diskų. Mažmeninei rinkai kompanija siūlo naujus 250 GB 2.5” USB 2.0 nešiojamus kietuosius diskus, o taip pat ir naują 80GB, 160GB, 200GB bei 250GB talpos kietųjų diskų seriją mobilių kompiuterių atnaujinimui.

250 GB nešiojamas modelis bus parduodamas mažmeninėse parduotuvėse už 190 JAV dolerių, o 200 GB versija kainuos 170 vienetų tos pačios valiutos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.