Wal-Mart – HD DVD pigiau grybo

Prieš kelias akimirkas rašėme apie „Toshiba“ būdus kelti HD DVD populiarumą. Šiandien mus pritrenkė dar vienas netikėtumas, dėl ko tikrai galime pavydėti amerikiečiams. Tesaugo juos dievas, nes mūsų pavydas gali peraugti į tikrą pyktį.

Sunku patikėti, tačiau naujausiame „Wal-Mart“ reklaminiame pranešime matome tiesiog protu nesuvokiamą „Toshiba HD-A2“ kainą. Šį penktadienį juos turėtų pardavinėti už 98,87 JAV dolerių. Žinoma, matant tokią kainą ne vienas amerikietis sugalvos keliauti į parduotuvę, kad nusipirktų tokį pigų naujos kartos įrenginį, todėl „Wal-Mart“ apsidraudė pastabose minėdama ribotą prekių kiekį ir ne visur vienodą kainą.

„Sears“ trečios kartos „Toshiba HD-A3“ šiuo metu parduoda už 299,99 JAV dolerių, tačiau blackfriday.info praneša apie 169,99 JAV dolerių kainą išpardavimo metu.


Be pigių Toshiba HD DVD grotuvo ir Sanyo HD televizoriaus matome ir dar porą neblogų pasiūlymų

Nors ir „Blu-ray Disc“ programinės įrangos yra parduodama daugiau, nei linksniuojamo HD DVD, tačiau „HD DVD“ grotuvų ir kitų įrenginių kaina yra žymiai saldesnė. Šį skirtumą galima paaiškinti mažesnėmis HD DVD įtaisų gaminimo išlaidomis.

Taip pat reikia paminėti ir itin nukainotą 50 colių Sanyo plazminį HDTV, kuris puikiai tinka kaip didelė švenčių dovana. Šis stebuklingas „Wal-Mart“ penktadienis yra puiki proga gauti high definition vaizdo komplektą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.