Warner perėjo į Blu-Ray pusę

Ilgai delsusi ir vis save atkalbinėjusi garsi kino pramonės įmonė „Warner Bros.“ oficialiai paskelbė, kad pereina į Blu-Ray pusę. Pirminsime, kad praeitas metais buvo daug kalbama šia tema, visgi Warner Bros. atstovai tai neigė kaip galėjo, dabar viskas oficialiu. Iki šių metų kompanija leido ir HD-DVD ir Blu-Ray formato diskus, tačiau nuo šiemet tai pasikeis.

Išiesų toks žingsis nestebina. Warner nuo pat formatų karo pradžios išsakė savo nuomonė, kad pasak jų Blu-Ray formatas yra pranašesnis. Dabar galime pasakyti, kad ties Blu-Ray formatu susitelke jų kūrėjai Sony, Warner, Walt Disney ir Fox. Ties HD DVD formatu laikosi kontraversišką situaciją turėję Paramount, New Line Cinema ir Universal. Tiesa atrodo, kad New Line Cinema gali pereiti į Blu-Ray pusę, nes ji yra ypač įsipareigojusi Warner.

Taigi karas 2007 atrodęs vangokas, šiais metais gali įgauti ypač didelį pagreitį. Spėlionės yra spėlionėmis, tačiau jei Microsoft paskelbs Xbox 360 versiją su HD DVD, tai bus ypač didelis pliusas Toshiba formatui. O dabar prasideda kova tarp kino filmų…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.