Western Digital pristatė naujuosius "My Book" išorinius kietuosius diskus

Viena iš didžiausių diskinių kaupiklių gamintoja, kompanija "Western Digital" dar kitaip žinoma "WD" sutrumpinimu, šiandien pristatė naujuosius, "My Book" serijos išorinius kietuosius diskus, kruie turėtų patenkinti tiek namų, tiek biuro vartotojus.

"My Book" išoriniai kietieji diskai, prekyboje jau yra gana ilgą laiką. Diskai gali pasigirti turintys USB 2.0, FireWire 400/800, eSATA ir "Ethernet" jungtis, stilingu dizainu ir patvariu "kevalu". Tačiau šios serijos įrenginiai nestovi vietoje, ir "WD" šiandien pristatė tris naujuosius "My Book" variantus – "My Book Essential Edition 2.0", "My Book Home Edition" ir "My Book Office Edition". Anot gamintojų naujieji gaminiai turėtų patenkinti visų trijų pagrindinių tipų vartotojų poreikius.

"The My Book Offcie Edition", kaip galima suprasti iš pavadinimo, bus orentuoti į biuro vartotojų sektorių. Naudojantis šiuo "My Book’u" mes galėsime prie duomenų prieiti nuotoliniu būdu, naudojantis MioNet DriveAccess programine įranga. Taip pat įrenginys turi galimybe nepertraukiamai, automatiškai kurti kompiuteryje esančių failų "backup’ą". "The Office Edition" variacijos "My Book" diskinis kaupiklis turės tik USB 2.0 prievadą.


"The My Book Office Edition"

"The My Book Home Edition" įrenginys mums siūlys suderinamumą su USB 2.0, FireWire 400 ir eSATA jungtimis, taip pat turės analogišką galimybę nepertraukiamai kurit atasargines itin svarbių failų, esančių kompiuteryje, kopijas. Taip pat kietasis diskas ant korpuso turės likusios lasivos vietos diske, indikatorių bei gebės automatiškai išsijungti/įsijungti kartu su kompiuterio sistema.


"The My Book Home Edition"

"The My Book Essential Edition" 2.0, siūlys tik USB 2.0 jungtį, bei tokia pači galimybę išsijungti/įsijungti su kompiteriu, kaip ir Home Edition. Jokia atsarginių kopijų darymo programinė įranga į komplektą neįeina.

Visų trijų variancijų diskinių kaupiklių talpa svyruoja nuo 320 GB iki 1 TB. Įrenginiai jau pasirodė didžiojoje Europos dalyje ir prienami nuo 129.99 iki 379.99 JAV dolerių kainomis. Laukiame naujųjų gražuoliukų ir Lietuvoje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.