Windows XP SP3 atidėtas (Atnaujinta)

Po to, kai Jūs balandžio 30-31 dienomis jau turėjote turėti galimybę parsisiųsti Windows XP Service Pack 3 atnaujinimo paketą, nutiko tai, ką galime pavadinti iš serijos „negalėjome net nutuokti, kad tai nutiks“. Ogi nutiko tai, kad atnaujinimo paketas atidėtas.

O paleidimas buvo nutrauktas prieš pat tai, kai paketas turėjo išeiti į viešumą oficialiai. Rasta suderinamumo klaida su Microsoft Dynamics Retail Management System, kuris dar žinomas kaip RMS. Microsoft šią klaidą palaikė kaip ypač svarbią, dėl to likus kelioms valandoms iki oficialaus išleidimo, kai jau atnaujinimas buvo pradėti dėti į serverius, spėjo išimti jį ir nepaleisti atnaujinimo su klaida. Service Pack 3 buvo ypač laukiamas, deja, reikės dar palūkėti.

Atnaujinta: Pasak Microsoft TechNet, visi tie, kurie vis tiek gavo finalinę SP3 versiją, kuri dabar išimta iš atnaujinimo serverių, gali baisiai nesijaudinti jei nesinaudoja Microsoft Dynamics Retail Management System, tačiau vis dėl to, pataria įsirašyti versija, kai ji pasirodys oficialiai. Apie Microsoft Dynamics RMS galite paskaityti čia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.