Windows XP SP3 visokeriopai geriau nei Vista SP1?

Pastaruoju metu rašėme apie vis didėjantį Microsft Vista populiarumo augimą. Girdėjome ir kalbas apie jau greitai turinčius pasirodyti Microsoft atnaujinimo paketus skirtus kompanijos operacinėms sistemoms, tačiau nežinojome kaip jos įtakoja programinės įrangos veiklą.

Nepriklausomas apžvalgininkas nusičiupo tiek Windows Vista SP1, tiek ir Windows XP SP3 versijas ir jas sulygino. Ką jis pamatė žvelgdamas į šiuos atnaujinimus arčiau buvo stulbinama. Vista SP1 daugelyje testų ne tik nesilygino su pradine operacinės sistemos versija, tačiau sugebėdavo net ir dvigubai atsilikti! Iš dalies Microsoft nepasišiukšlino – XP SP3 parodė milžinišką spartos skirtumą nuo Vista SP1, o daugelyje atvejų ir nuo XP SP2.

Jeigu našumas galutinėse versijose kardinaliai nepasikeis Microsoft daro pačiai nenaudingą postūmį senesniajai XP operacinei sistemai išleisdama taip aiškiai našumu pirmaujantį SP3 atnaujinimų paketą. Nuotraukoje matome daug sakantį Officebench testą(rezultatai sekundėmis – kuo mažiau, tuo geriau).

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.