Xbox 360 Arcade atrodo bus su HDMI

Atrodo, kad Microsoft mokosi iš savų klaidų ir pagal dabar paskelbtas internete nuotraukas atrodo, kad X360 Arcade turės HDMI jungtį. Microsoft, kaip ir visada, nieko oficialaus nesako. Pagal dabartinius duomenis, Xbox 360 Arcade kainuos 280 JAV dolerių ir pagal naujausius turės HDMI jungtį.

Nieko keisto, kad 280 JAV dolerių kaina yra tas pats kaip ir Xbox 360 Core sistemos – tai bus naujasis, pigiausios klasės gaminys, kuris pakeis Core versija. Tiesa, Xbox 360 Arcade pakuotė, be jau minėto HDMI, bus šiek tiek geresnė. Ji neturės kietojo disko, ko tikėjosi daugelis, tačiau ten turėsime 256MB atminties kortelę. Core versijos pirkėjai turėdavo tai įsigyti atskirai, o to nežinoję pirkėjai negalėdavo išsaugoti žaidimo, kol neįsigydavo HDD ar kortelės. Dar vienas naujovė – bevielis pultelis. Kol kas jį turėjo tik Elite ir Premium versijos, dabar jis atsiras ir pigiausioje pakuotėje.

Nuotraukos sako, kad Xbox 360 Arcade turės HDMI jungtį, tačiau pakuotėje bus tik įprasti laidai, taigi HDMI kabelio negausime. Dar viena įdomi detalė – Arcade arba turės Zephyr pagrindinę, kuri pirmoji pradėjo palaikyti HDMI arba Falcon pagrindinę, kas reikštų, kad procesorius bus pagamintas 65nm pagrindu, vietoj dabar Core esančio pagaminto 90nm pagrindu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.