Halo 3 Limited Edition savininkai skundžiasi, kad jų diskai būna įbrėžti

Daugelis žmonių su nekantrumu laukę Halo 3 ir pirkę jį šį savaitgalį pastebėjo, kad ant disko randami šiokie tokie įbrėžimai.

Kitaip ne paprasta Xbox 360 versija, kuri yra žalioje dėžutėje, Halo 3 Limited Edition pateikiama juodoje dėžutėje su centre esančia įvorę, kuri yra per žemai išlaikyti DVD tinkamoje vietoje. To rezultatas – diskas laisvai vaikšto po dėžutę ir taip būna įbrėžtas.

NEOGaf forume vienas iš lankytojų rašo: „Mano draugas nusipirkęs tris Halo 3 Limited Edtion kopijas ir visose pamatė, kad diskas nėra tvirtai įdėtas ir tai jis braižosi, gali būti ir taip, kad jis visai nepasileis. Labai prastai padarytas laikymosi mechanizmas ir tai yra labai didelį yda, nes pirkėjas nusipirkęs žaidimą gali jo ir nepažaisti.“

Forumo dalyviai juokaudami sako, kad geriausiai prieš perkant pakratyti dėžutę ir klausytis ar diskas nėra laisvas. Jei taip, geriau nepirkti, nes gausite subraižytą diską.

„Šiandien darbe aš paėmiau dvi tokias dėžutes ir tikrai atrodė, kad diskai jose yra laisvi, kitaip tariant sukinėjasi ir juda dėžutėje. Tai yra baisus ženklas.“, – sako vienos iš parduotuvių darbuotojas.

Panašios bėdos ir kituose regionuose: „Aš mačiau keletą PAL versijų…ir galiu pasakyti, kad viskas tas pats. Visose LE buvo diskai išties per laisvi, dar blogiau, kad šiek tiek įbrėžti. Vieną iš jų testavau, žaisti išėjo, tačiau diską reikia labai atsargiai padėti atgal, o ir be to visvien jis šiek tiek įbrėžtas. Nemanau, kad tai gerai, kokios būklės versija pardavinėjama dabar.“, – sako vienos iš Europos parduotuvių darbuotojas.

Subraižyti diskai, pagal esamus pranešimus, yra tik Limited Edition pakuotėje už 70 JAV dolerių, 60 JAV dol. kainuojanti Standart Edition ir 130 JAV dol. Legendary Edition tokių bėdų neturi.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.