“Sony A810 Video Walkman”

Kiekvienas, kuris dar buvo jaunas 8-jame dešimtmetyje, iš karto pagalvos apie didelį, kvadratinį garsajuosčių grotuvą, kai išgirs pavadinimą “Sony Walkman”. Jaunesni žinos, kad kalbama ne apie 8 dešimtmečio techniką.

Vakar Sony paskelbė apie naująjį “NWZ-A810 Walkman” vaizdo grotuvą. A810 serija bus trijų skirtingų talpų: 2GB, 4GB ir 8GB, kuriuose tilps tikrai nemažai muzikos. Sony į A810 įgrūdo dviejų colių, 320×240 pikselių QVGA ekraną.

Atrodo, kad šiomis dienomis viskas dažoma rožine spalva, tačiau ne moteriškos lyties skaitytojams bus džiugiu žinoti, kad “Sony A810” serijos grotuvai bus ne tik rožiniai, bet ir juodi, balti, sidabriniai bei mėlyni. Žiūrint į A810, neatrodo, kad jis pretenduotų laimėti apdovanojimus už išvaizdą, bet tai kompensuoja palaikomi muzikos formatai: MP3, WMA, AAC-LC, ir Linear PCM10. Grotuve taip pat rasime 5 ekvalaizerius, MPEG4 ir M4V video formatų palaikymą, ir galimybę peržiūrinėti JPEG formato nuotraukas. Įkrautą per USB, A810 bus galima naudotis net apie 8 valandas žiūrint video failus ir net 33 valandas klausyti muzikos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.