Acer Iconia 7 kaina Europoje – 1200 litų

Artėjant Asus, Acer, MSI ir kitų gamintojų planšetinių kompiuterių bumui, atrodo, kad šių įrenginių kainos gali būti tikrai įkandamos. Štai Acer Iconia 7 colių planšetinį kompiuterį Amazon.co.uk galima užsisakyti vos už 1200 litų.

Amazon taip pat atskleidžia, matyt, oficialią produkto pasirodymo dieną – balandžio 20, trečiadienį. Planšetinis kompiuteris turi septynių colių ekraną, Google Android 3.0 operacinę sistemą, dviejų branduolių nVidia Tegra 2 1GHz procesorių, galinę 5MP bei priekinę 2MP raiškos kameras.

Įrenginyje taipogi matoma HDMI jungtis, nurodomi WiFi bei Buletooth bevieliai ryšiai. Acer Iconia 7 yra 195x117x13.1 dydžio, o, pasak kompanijos, žiūrėti 720p rezoliucijos filmą be papildomo energijos šaltinio bus galima apie penkias valandas.

Amazon.co.uk pardavinėjama versija yra tik su WiFi bevieliu ryšiu, tačiau kompanija siūlys ir kiek brangesnę versiją su papildomu 3G ryšio moduliu. Viena aišku, kad planšetinių kompiuterių kainos tikrai bus įkandamos, kai rinkoje išvysime vis daugiau žaidėjų.

2 Komentarai

  1. marcaz parašė:

    Kas man gali paaiskinti, kam pirkti sita SH.. gabala, kai uztokia suma galima normalu netbooka nusipirkti ?

  2. Dario parašė:

    manau esme yra dydije

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.