Acer Iconia – dar vienas nešiojamasis su dvejais ekranais

Manau ne vienas iš jūsų esate girdėję apie Toshiba Libretto W105 nešiojamąjį kompiuterį, kuris pasižymi dvejais prisilietimui jautriais ekranais. Taip, jis neturi klaviatūros, kaip ir Acer Niujorke šiandien anonsuotas Iconia nešiojamasis.

Acer Iconia, kaip ir minėtas Toshiba Libretto W105, pasižymės dvejais tokio paties dydžio prisilietimui jautriais ekranais dėl kurių ir specialios prisilietimui pritaikytos programinės įrangos jūs visiškai užmiršite apie bet kokius mygtukus jūsų nešiojamajame.

Kompanija oficialiai patvirtino, kad Iconia varys Intel Core i5 serijos mobilūs procesoriai, nešiojamasis galės turėti iki 4GB DDR3 darbinės atminties. Abu prisilietimui jautrūs ekranai bus gana dideli, net 14 colių, ir dirbs įgimtoje 1366×768 taškų rezoliucijoje. Grafine dalimi rūpinsis Intel HD grafinis lustas, bus gana platus kietųjų diskų pasirinkimas ir ne tik dvi USB 2.0, tačiau ir viena sparčioji USB 3.0 jungtis.

Acer Iconia svers apie 2,8 kilogramo, kas nėra labai mažai, o tiekiama energija rūpinsis vos keturių celių baterija. Apie pasirodymo datą ir kainą nepranešama, tačiau mums labai įdomu kiek laiko du ekranai veiks šiame įrenginyje tik dabuojantis minėtai keturių celių baterijai.

4 Komentarai

  1. tomaxsas parašė:

    Traukia mane toks daiktas 🙂

  2. SB parašė:

    Idomūs sprendimai. Jei ir būtų pigūs, manęs netrauktų. Jei jau norėčiau, tai gero, į kišenę telpančio planšeto, kaip Dell Streak. O toliau puikiai sueina ir įprasti nešiojamieji.

  3. Recon24 parašė:

    Nelabai suprantu paskirties tokio daikto. Ir daugiau sveria, ir baterija nedaug atlaikys (ypac 4 celiu) ir zaidimu nepazaisi, mano nuomone is tu dvieju ekranu naudos mazai, geriau normalu kompa su 17\" monitorium nusipirkt, jei jau didelio ekrano reik.

  4. donaciuxx parašė:

    kolkas prastokai… nors ideja gera.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.