„Acer“ papildo nešiojamųjų kompiuterių seriją naujuoju „Aspire Switch 12“ (pranešimas spaudai)

„Acer“ pristato naująjį „Aspire Switch“ „du viename“ nešiojamųjų kompiuterių šeimos narį – „Aspire Switch 12“ su gyvybingu Full HD 12.5 colio ekranu. Šis kompiuteris išsiskiria ypatingu dizainu su atramine kojele ir magnetine nuimama klaviatūra be fiksatoriaus. Dizainas leidžia lengvai perjungti įrenginį į penkias naudojimo padėtis. Naudotojas gauna galingai skaičiuojančio naujausio „Intel Core M“ procesoriaus ir Full HD ekrano kombinaciją – universalų įrenginį, kuris žymiai padidins produktyvumą.

Unikalus dizainas su atramine kojele ir magnetine nuimama klaviatūra be fiksatoriaus leidžia „Aspire Switch 12“ lengvai pereiti į vieną iš penkių padėčių (nešiojamojo kompiuterio, planšetės, ekrano, „palapinės“ ir stalo kompiuterio). Ekrano ir „palapinės“ padėtyje kompiuteris optimizuojamas informacijos dalijimuisi ir multimedijos žiūrėjimui. Pasitelkę dvigubus į priekį nukreiptus garsiakalbius, girdėsite turtingą ir visavertį garsą, kad ir kur būtumėte. „Aspire Switch 12“ nuimamą klaviatūrą galima naudoti prijungus arba belaidžiu režimu. Rašymas šia plačia klaviatūra yra patogus, o jos viduryje esanti rodomoji lazdelė dar palengvina valdymą. Taip pat naudotojai gali mėgautis jutikliniu ekranu, gebančiu atpažinti 10 prisilietimo taškų vienu metu. Vartotojas gali įsigyti „Acer Active Pen“ rašiklį, skirtą intuityviam rašymui ir piešimui.  

12.5 colio Full HD (1920×1080) ekrane, pagamintame pagal IPS ir „Zero Air Gap“ tiesioginio jungimo technologiją, naudotojas viską mato aiškiai ir plačiu žiūrėjimo kampu: spalvos išlieka gyvos, o detalės puikiai matomos net esant ryškiam saulės apšvietimui. Kad būtų patvarus, „Aspire Switch 12“ ekranas apsaugotas naujos kartos „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu ir apsauga nuo pirštų atspaudų.

„Aspire Switch 12“ galingas naujasis „Intel Core M“ procesorius užtikrina galingą skaičiavimo  pajėgumą ir įspūdingą vaizdavimo grafiką. Jis suvartoja mažiau energijos, todėl įrenginio baterija gali veikti iki 8 valandų, net jeigu visą laiką rodomi vaizdo įrašai. Procesorius suprojektuotas be ventiliatoriaus, todėl dirba tyliai tarsi šnabždesys ir taip prisideda prie energijos taupymo. „Aspire Switch 12“ procesoriaus galią ir įspūdingą grafiką karūnuoja MIMO (angl. multi-input / multi-output) belaidžio ryšio antenų technologija, užtikrinanti greitą ir patikimą duomenų perdavimą. Ši 2×2 technologija apdoroja duomenis iki dviejų kartų greičiau nei tradicinis vienos antenos sprendimas. Taip pat kompiuteryje yra USB 3.0, USB 2.0 ir micro HDMI jungtys.

„Aspire Switch 12“ bus galima įsigyti 2014 m. gruodžio mėn., kaina – nuo 649 €.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.