„Acer Predator X34“ gaus 100 Hz dažniu dirbančią matricą (atnaujinta)

Prie užsienio parduotuvėse šmėžuojančių „Predator“ serijos XR341CK ir XR341CKA monitorių  turėtų prisijungti ir trečiasis modelis, kuris gaus daug paprastesnį „Acer Predator X34“ pavadinimą. Skirtingai nei senieji modeliai, pastarasis turės nuo 75 iki 100 Hz padidintą skleistinės dažnį .

„AMD Freesync“ technologiją palaikantis XR341CK ir „nVidia G-Sync“ technologiją turintis XR341CKA pasižymi 34" lenkta LG AH-IPS matrica, kraštinių santykiui esant 21:9 ir maksimaliai rezoliucijai siekiant 3440 x 1440. Abiejų monitorių skleistinės dažnis neviršyja 75 Hz, tačiau „Acer“ rado būdą, kaip tos pačios matricos dažnį kilstelti iki 100 Hz. Būtent šia ypatybe pasižymės naujasis „Predator X34“, kurio pasirodymas parduotuvėse numatomas spalio mėnesį už kol kas nenustatytą, bet neabejotinai keturženklę sumą.

Atnaujinta:

Pasirodo, trečiojo Predator serijos monitoriaus nebus. Acer nusprendė G-Sync palaikančio XR341CKA modelio pavadinimą supaprastinti iki minėto „Predator X34“. Išvadoje turime AMD Freesync palaikantį XR341CK su maksimaliu 75 Hz skleistinės dažniu ir „Predator X34“ (XR341CKA), kuris palaikys G-Sync ir 100 Hz dažnį.

11 Komentarai

  1. TomasP parašė:

    Pagaliau pasirodo 3440 x 1440 freesync monitoriai.

  2. aiwaris parašė:

    shit vien del 21:9 aspect ratio zinau nes pats naudoju LG ultrawide 29um65-p IPS su tuo paciu 21:9 aspect ratio tai vien youtube net negali paziuret normaliai nes tenka ziuret su black bar sonuose ir tokiu atveju is 29 coliu moniko belieka tik 23coliai na o kai kurie video isvis eina per maziuka kubika vidury ekrano,o daugiau tik black bar:Dna ir zaidimai kurie palaiko toki 21:9 aspect ratio tai atrodo tikrai cool bet jai zaidimas nepalaiko tokio 21:9 aspect ratio tai tenka naudotis paildoma programa pvz flawlesswidescreen uz kurios naudojima ant daugumos mp zaidimu gali gauti ban nes tai hack tipo programa taigi nera jau toks ir geras sitas monikas.

  3. BC00 parašė:

    Labiau tik senesni žaidimai turėtų nepalaikyti 21:9 kraštinių. O dėl Youtube ar tai nėra jų pačių problema, jei nesugeba įsidiegti 21:9 support’o?

  4. aiwaris parašė:

    siaip del youtube tai beveik nera video su 21:9 aspect ratio vien del to kad tai yra gan retas ir nepopulerus standartas na o pati yotube palaiko toki standarta tik kad nieks nekelia tokiu video,bet kai ziuriu paskutiniu laiku tikrai populereja sitas standartas vien del gamintoju pastangu ir tai tikrai puiku na o del zaidimu palaikymo jis senas ar naujas beveik nieko nereiskia nes pvz senukas Far Cry 1 palaiko be problemu 21:9 aspect ratio bet kad ir naujas zaidimas mortal kombat x nepalaiko net ir su papildomo soft pagalba:D

  5. BC00 parašė:

    Nelaikau asmeniškai žaidimu Mortal… 😀 Nepaisant Youtube miegojimo 34" 1440p UHD IPS + G-Sync + 100 Hz atrodo beveik tobulas derinys.

  6. Katonas parašė:

    Miegamajam TV reik, o ne moniko. Ir tikrai ne 34 coliukų 😀

  7. BC00 parašė:

    Vėlgi įtarimą kelia rezoliucija…

  8. JisVisadaSalia parašė:

    Gražios kainos Lietuvoje. Gal kol kas tik kokia klaida įsivėlė ten,nes mažesne rezoliucija 1100 eurų, o didesne ~1300. Verti dėmesio monitoriai, bet kaip visada bandoma žaisti atnaujinimais įvairiais – nauja rezoliucija ultrawide, free/g-sync technologija, nauja monitoriaus panele ir dar krūva navarotų. Nors kaina ir nelabai užplėšta. Turėtų būt manau apie ~800-1000 eurų, nedaugiau. Kas ir bus kai pasirodys daugiau modelių po metų ir po visų naujų display portų, naujų gpu, naujų 4k su 100+hz rezoliucijų. Bet monitoriaus korpusas tikrai labai gražus ir manau vertas nemažai pinigų. Buvo toks konsolinis Benq modelis, kurio ekranas nesikilnojo, o naujesnio jau liknojosi, tai skirutmas buvo 300+ litų. Dar bandoma žaisti su tais lenktais ekranais, kažkur aptikau neoficialios info, kad iš jų nauda ir rimtesnis panaudojimas tik 65" colių TV.

  9. Katonas parašė:

    Tai pinigus reikia kompanijom kažkaip susirinkti. Visada taip buvo ir bus kad už kažkokius extra primokėsi nemažai. Kaip tu sakai susidėlios čia tos naujovės į vietas ir turėtų kainos kristi, aš to tyliai ir palauksiu 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.