Acer teigia, kad nekuria planšetinio kompiuterio

Norite tikėkite tuo, o norite ir ne, tačiau antras pagal dydį asmeninių kompiuterių gamintojas Acer pareiškė, jog stačia galva nepuls į šių metų CES parodos vinį, tai yra planšetinius kompiuterius. Kompanija pareiškė, kad artimiausiu metu panašaus įrenginio tikrai nepristatys.

Pasak Acer Taivano vadovo Skoto Lino, šiuo metu nėra jokio tikslo pradėti kurti ir išleisti Acer planšetinį kompiuterį, nes tam reikia nišinių charakteristikų ir daug kitos įrango, kuri galėtų susijungti tarpusavyje. Tai turi kitos kompanijos, kaip, pavyzdžiui, Apple su savo iPad ir iTunes parduotuve bei iMac kompiuteriais.

Nepaisant to, didžiausi konkurentai, pradedant HP ir Dell bei baigiant Asus ir MSI, jau ruošia savo planšetus ir juos ketina pristatyti antrame šių metų ketvirčio pabaigoje ar antroje metų pusėje. Tiesa, Acer vis dar nešoks į tą pačią valtį, kaip visi likusieji gigantai, tačiau kompanija šiais metais turės ką pristatyti. Tai aplikacijų parduotuvė, elektroninių knygų skaitytuvas, Google Chrome OS varomas internetinis nešiojamasis ir šviežių nešiojamųjų bei stalinių kompiuterių serijos, tad gamintojas tikrai turi daugybe darbo.

2 Komentarai

  1. svedas parašė:

    acer dirba ant kainos, ne ant naujienu kurios kainuoja kosmosus ir nz kada atsipirks.

  2. nugat parašė:

    Jei nekuria,dar nereiškia,kad nekurs… 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.