„Activision Blizzard“ prarado 63 milijonus mėnesinių naudotojų

„Activision Blizzard“ mėnesio aktyvių naudotojų skaičius sumažėjo nuo 435 mln. 2021 m. I ketvirčio pabaigoje iki 372 mln. paskutinio ketvirčio pabaigoje. Gerai yra tai, kad nuo 2021 m. IV ketvirčio iki 2022 m. I ketvirčio bendras naudotojų skaičius iš tikrųjų padidėjo, tačiau tik vienu milijonu.

Bendrovė „Activision“ teigė, kad naujausio CoD žaidimo, „Call of Duty: Vanguard“, pardavimai buvo mažesni nei prieš metus išleistos dalies. Mažesnis įsitraukimas taip pat buvo pastebėtas „Call of Duty: Warzone“, 2020 m. nemokamame „battle royale“ žaidime. Bendrovė pažymėjo, kad šių metų CoD žaidimo, kuriam vadovauja „Infinity Ward“, kūrimas vyksta sklandžiai. Tai bus 2019 m. „Modern Warfare“ tęsinys ir, pasak „Activision“, tai bus pažangiausia patirtis frančizės istorijoje.

„Microsoft“ „Activision Blizzard“ įsigijimas vis dar vyksta sklandžiai. Tikimasi, kad sandoris bus užbaigtas 2023 m. birželio 30 d. su pasibaigsiančiais „Microsoft“ finansiniams metais.

4 Komentarai

  1. EscO parašė:

    Blizzard kiek nukraujavo 😀

  2. Extrymas parašė:

    Taip jiem ir reikia. Jei š**a mala ir neklauso ko community nori, ir ziauriai elgiasi su darbuotojais, prievartauja ir niekina, tai tegul jie dusta

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.