ADATA išleidžia „Falcon“ ir „Swordfish“ NVMe kaupiklius

ADATA šiandien išleidžia iškart net dvi naujas NVMe kaupiklių serijas: „Falcon“ su „Swordfish“. Abu NVMe kaupikliai gauna 5 metų trukmės garantiją, naudoja PCIe 3.0 x4 magistralę ir 3D TLC NAND atmintį, tačiau specifikacijų prasme nėra identiški.

„Falcon“ seriją sudarys ne vienas skirtingos talpos modelis, pradedant 256 GB ir baigiant 2 TB variantu. Kaip ir daugelis šiuolaikinių NVMe kaupiklių didesniems linijiniams greičiams pasiekti naudojamas pSLC buferis: maksimalus skaitymo greitis 3100 MB/s, rašymo – 1500 MB/s. Maksimali 4 kb blokų skaitymo/rašymo sparta siekia po 180 000 IOPS. Falcon šeimos NVMe kaupikliai palaiko AES-256 šifravimą ir yra aušinami aukso spalvos aliuminine plokštele.

„Swordfish“ serijos kaupikliai pasižymi identiška 4 kb blokų skaitymo/rašymo sparta, tačiau linijinė sparta kiek mažesnė, atitinkamai, 1800 MB/s ir 1200 MB/s. Talpos dydžio pasirinkimas vėlgi labai platus, nuo 250 GB iki 2 TB. Dėl 250 GB vietoje 256 GB panašu į tai, kad šie kaupikliai naudoja atidėjinių sistemą.

ADATA kol kas neatskleidė kainų, tačiau, sprendžiant iš specifikacijų, jos neturėtų labai kandžiotis ir abi šeimos yra nutaikytos daugiau į biudžetinį segmentą.

 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.