Adobe nutraukia Flash palaikymą Android 4.1 platformai

"Adobe", nusprendė nutraukti Flash grotuvo palaikymą Android 4.1 operacinei sistemai, o rugpjūčio 15 dieną įmonė išims Flash įskiepį iš "Google Play Store."

Pradedant rugpjūčio 15-ąja, Google Play parduotuvėje bus panaudoti nustatymai, kurie ribos Flash grotuvo atnaujinimą tik tiems, kurie jau turi įsidiegę Flash "player'į." Tie įrenginiai, kurie neturi įdiegto grotuvo, greičiausiai jau ir nebeturės galimybės su juo "susidraugauti" pasibaigus rugpjūčio 15 dienos terminui.

Lengviausias būdas išlaikyti Flash palaikymą Android 4.0 ir ankstesnėse platformose yra naudoti jau sertifikuotus produktus arba įsitikinti, kad Flash jau yra įdiegtas pačio gamintojo arba suskubti tai padaryti per "Google Play Store" iki rugpjūčio 15 dienos. Tokiu atveju, jei Android yra atnaujinamas iki 4.1 versijos, tikėtina, kad Flash gali pradėti elgtis nenuspėjamai, todėl patartina nedelsiant grotuvą pašalinti iš sistemos.

1 Komentaras

  1. r00lz parašė:

    Paprasčiau tariant sertifikuoti telefonai gaus Flash iš Google Play Store ir toliau, o nesertifikuoti ar kokie kinietiški telefonai ir visokie kitokie neaiškių gamintojų, negaus (Galės įsidiegti atsisiunte iš kur nors APK ir įsidiegt) 🙂
    Sertifikuoti modeliai:
    http://www.adobe.com/devnet-apps/flashruntimes/certified-devices.html

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.