Atnaujintame Photoshop CS6 galimybė redaguoti ne tik nuotraukas, bet ir vaizdo įrašus (Video)

Kompanija Adobe šiandien pranešė apie programinės įrangos Creative Suite naujosversijos išleidimą. Kartu su Creative Suite bus siūloma ir nauja, debesų kompiuterija paremta paslauga – Creative Cloud. Programinė įranga pirmuosius pirkėjus turėtų pasiekti per artimiausias 30 dienų.

Programinės įrangos paketą sudarys tokios programos kaip Photoshop (nuotraukų redagavimui), Illiustrator (piešimui), InDesign, Premiere Pro (vaizo įrašų redagavimui), Flash ir Dreamwaver (internetinių puslapių kūrimui). Visiškai pilna paketo versija, su daugybe programų nuo šiandien galima užsisakyti už $2,599. Tuo tarpu naująją paslaugą Creative Cloud vartotojai gali naudoti mokėdami mėnesinį mokestį – $49.99. Pirkėjai galės naudotis visomis programomis kaip ir perkant pilną paketą.  

Turbūt labiausiai žinomas programų pakete esantis narys – Photoshop CS6. Pagrindinis šios programos atnaujinimas – galimybė redaguoti ne tik nuotraukas, bet ir vaizo įrašus. Taip pat atsirado nauji piešimo, teksto įrankiai, pagerintas programos našumas.  

Adobe Creative Cloud leis ne tik atsisiųsti visą programinę įrangą, kuri yra pakete, bet ir leis dalintis viskuo, kas buvo sukurta su CS6 programine įranga. Creative Cloud klientai taip pat gaus 20GB vietos internete, kur galės saugoti savo darbus. Ir tai dar ne viskas. Pirkėjai gaus priėjima prie didelės mokomosios medžiagos kolekcijos, iOS ir Android programėlių atnaujinimų ir kitų niekučių. Kaip jau minėjau, už tai vartotojai turės mokėti $49.99 kiekvieną mėnesį arba iškarto pirkti visą programinės įrangos paketą, kas jiems atsieis  $2,599.

Pristatomasis video apie naująjį programų paketą

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.