„AdoredTV“: negalime rekomenduoti „Radeon“ vaizdo plokščių dėl prastų tvarkyklių

Retas, kuris bent kiek domisi kompiuteriais, nebus girdėjęs gandų apie prastos kokybės „Radeon“ vaizdo plokščių tvarkykles. Vieną kartai tai tik gandai, bet kitą kartą problemos yra realios. AMD išleidus naujos kartos vaizdo plokštes kažkokių problemų pasitaiko, bet po kurio laiko jos būna išsprendžiamos. Nors po „Navi“ vaizdo plokščių išleidimo praėjo daugiau nei pusę metų, ima aiškėti, kad net dabar problemų dar likę labai daug. Pagrinde tai juodo ekrano problema. Tiesa, su tuo susiduria ne visi, kiti sako, kad problemų visai nėra. Kitiems padeda senesnių tvarkyklių išvalymas su DDU įrankiu, dar kitiems švariai perrašyta visa sistema. Nemažai problemų išsispendžia ir pasirinkus „švaraus įdiegimo“ funkciją, bet kai kuriems juodo ekrano klaidos atsikratyti nesiseka niekaip. Tad kur yra problema, tikriausiai, žino tik „Radeon“ programuotojai.

„AdoredTV“ apie AMD dažniausiai atsiliepia teigiamai, bet jei jau yra dėl ko kritikuoti, tai tą padaro labai skausmingai. „AdoredTV“ video kuriantis Jim‘as sako, kad esamoje situacijoje jis nebegali rekomenduoti „Navi“ vaizdo plokščių dėl besitęsiančių problemų su tvarkyklėmis nepaisant to, kad jos siūlo geresnį kaina/sparta santykį. Apie viską plačiau pamatysite video.

5 Komentarai

  1. Stipena parašė:

    Svabas euforijoj po šito 😀

  2. kernelis parašė:

    Galima izvelgti ir geraja puse – pagal apklausas, mazdaug 50:50 kad bus issue. Prie tinkamos kainos yra net ~50% tikimybe kad gausi gerai veikianti IR gera price/value 😀

  3. Strelok parašė:

    Už tai ir neverta skubėti pirkti naujo produkto. Manau su 3 Navi karta software bus sutvarkytas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.