„AGON by AOC“ pristato „MiniLED“ ultraplačiaekranį žaidimų monitorių „AGON PRO AG344UXM“ su 170 Hz

Aukščiausios kokybės HDR patirtis, suderinta su 21:9 formatu
„AGON by AOC“ pristato „MiniLED“ ultraplačiaekranį žaidimų monitorių „AGON PRO AG344UXM“ su 170 Hz

Amsterdamas, 2022 m. birželio 15 d. – „AGON by AOC“ – vienas iš pirmaujančių pasaulyje žaidimų monitorių ir IT priedų prekės ženklų – pristato „AGON PRO AG344UXM“ – 34 colių (86,4 cm) ultra plačiaekranį monitorių su kvapą gniaužiančiais duomenimis: „MiniLED“ foniniu apšvietimu su 1152 pritemdymo zonomis, kad būtų pasiektas akį traukiantis aukšto lygio „DisplayHDR 1000″, 170 Hz atnaujinimo dažniu, 1 ms GtG atsako laiku, užtikrinančių sklandų veiksmo atkūrimą, ir didele UWQHD 3440×1440 skiriamąja geba, užtikrinančia didesnį aiškumą ir detalumą. „AG344UXM“ užtikrina puikų pasinėrimą į simuliacinius, lenktynių ir pirmojo asmens žaidimus, kuriuose naudotojui naudingas papildomas periferinis matymas. „AG344UXM“ su HDMI 2.1, USB-C jungties galimybėmis ir integruotu KVM jungikliu taip pat puikiai atlieka namų biuro ir srautinio duomenų perdavimo užduotis.

Ryškus Įvairiapusis panirimas
„AG344UXM“ papildo „AGON PRO“ aukštos klasės monitorių, skirtų žaidėjams entuziastams, asortimentą išskirtiniu ultra plačiaekraniu modeliu. Su „MiniLED“ foniniu apšvietimu „AG344UXM“ turi išskirtinį kiekį 1152 reguliuojamų pritemdymo zonų, kurios gali atskirai šviesti arba išsijungti, kad tame pačiame kadre būtų galima pasiekti, jog lokalizuotos sritys būtų juodos arba sekcijos būtų apšviestos 1000 nitų didžiausiu ryškumu. Sertifikuotas pagal „VESA DisplayHDR 1000″ standartą, šis didelis dinaminis diapazonas nepaprastai padidina suvokiamą kontrastą ir sukuria tikrovišką vaizdą, vienu metu rodydamas deginančią saulės šviesą ir gilius, tamsius šešėlius, neišblukinant viso vaizdo. „AG344UXM“ IPS panelė, be didelio spalvų tikslumo  siūlo plačius 178°/178° žiūrėjimo kampus, 10 bitų spalvų gylį ir plačią 99 % DCI-P3 ir 100 % sRGB spalvų spektro aprėptį, todėl atkuria ryškius ir ryškius atspalvius, tokius, kokius ir numatė žaidimų kūrėjai..

„AG344UXM“ priklauso aukščiausios klasės „AOC AGON PRO“ portfeliui, kurio tikslas – teikti ateities perspektyvoms pritaikytas aukščiausio lygio technologijas žaidimų bendruomenės legendoms. Dėl 170 Hz atnaujinimo dažnio ir 1 ms GtG atsako laiko, kurį palaiko greita IPS panelė, „AG344UXM“ natūraliai išsiskiria kaip žaidimų monitorius, pasižymintis sklandžiu ir tolygiu greito veiksmo atkūrimu žaidimuose, įskaitant „Adaptive-Sync“ technologiją, pašalinančią trūkčiojimą ir užstrigimą. Be to, platus kraštinių santykis užpildo naudotojų matymo lauką ir suteikia naują pasinėrimo į vaizdą lygį.

Aukščiausios prabos universalumas
„AG344UXM“ yra neabejotinas pretendentas tapti geriausiu vienu monitoriumi visoms užduotims – nuo pramogų ir žaidimų iki darbo ir produktyvumo. Turėdamas DisplayPort 1.4 ir ateities HDMI 2.1 jungtis, „AG344UXM“ galima lengvai prijungti prie naujausios kartos vaizdo plokščių arba dabartinės kartos konsolių. Be to, „AG344UXM“ turi USB-C įvestį, kuri palaiko viso ekrano signalo perdavimą su 170 Hz atnaujinimo dažniu ir 10 bitų spalvomis, tuo pat metu užtikrinant 90 W USB įkrovimo galią. Tai reiškia, kad prie monitoriaus galima prijungti žaidimų ir (arba) aukštos klasės nešiojamąjį kompiuterį arba galingą mini kompiuterį, kad būtų galima pasinaudoti dideliu monitoriaus atnaujinimo dažniu naudojant USB-C jungtį, o prietaisas būtų maitinamas ir įkraunamas.

USB-C jungtis yra tik dalis visų USB prijungimo galimybių. „AG344UXM“ turi 4 prievadų USB šakotuvą su USB-B prievadu. Praktiškai prie „AG344UXM“ USB šakotuvo prijungtą klaviatūrą ir pelę galima perjungti KVM jungikliu ir valdyti įrenginį, prijungtą per USB-C prievadą (pvz., nešiojamąjį kompiuterį) arba per USB-B aukštesnįjį prievadą (pvz., stacionarųjį kompiuterį), taip užtikrinant visišką kelių įrenginių valdymą ant tvarkingo neperkrauto stalo. Kad būtų galima kuo geriau išnaudoti plačią horizontalią drobę, „AG344UXM“ taip pat palaiko „Picture-by-Picture“ režimą.

Šiuolaikiniai aukščiausios klasės žaidėjai puikiai žino, kaip demonstruoti savo talentus ir gebėjimus tiesioginėse transliacijose ar epiniuose montažuose, ir vis daugiau žaidėjų tampa turinio kūrėjais. Tokiai auditorijai „AG344UXM“ yra neabejotinai naudingas. Ultra plačiaekranis ekrano kraštinių santykis ne tik įtraukia į žaidimus, bet ir padidina produktyvumą atliekant su darbu susijusias užduotis. Laiko juosta vaizdo redagavimo programinėje įrangoje yra daug geriau matoma vienu žvilgsniu ultra plačiaekraniame monitoriuje, tokiame kaip „AG344UXM“. Atliekant kasdienes užduotis, dvi programos telpa viena šalia kitos, todėl pagerėja darbas su keliomis programomis. Arba dėl papildomo ekrano ploto šalia žaidimo lango gali tilpti srautinio pokalbio langas arba transliacijos programinė įranga. „AG344UXM“ 21:9 kraštinių santykio privalumas atsiskleidžia ir žiūrint filmus, kuriuos lydi 2x 8 W DTS patobulinti garsiakalbiai.
Įspūdingas „AG344UXM“ dizainas atitinka „AGON PRO“ giminaičių dizaino vertybes – tripusis berėmis ekranas ir raudoni akcentai nugarėlėje, įvertinti „Red Dot Design“ apdovanojimu. Kad būtų galima dar labiau dizainą pritaikyti savo poreikiams, galinėje pusėje esantį „LightFX RGB“ apšvietimą galima sinchronizuoti su kitais AOC periferiniais įrenginiais naudojant „G-Menu“ programinę įrangą. Kalbant apie ergonomiką, tvirtas metalinis „AG344UXM“ stovas leidžia reguliuoti pakreipimą ir pasukimą pagal individualius pageidavimus.

„AG344UXM“ meniu nustatymus galima reguliuoti naudojant laidinį nuotolinio valdymo pultą („QuickSwitch“), 5 krypčių vairalazdę galinėje dalyje arba pirmiau minėtą „G-Menu“ programinę įrangą. Taip, be kitų parinkčių, galima pasirinkti vieną iš 6 specialių žaidimo režimų, perjungti tokius nustatymus kaip „AOC Game Color“ (sodrumas), „Dial Point“ (taikiklio perdanga), FPS skaitiklis arba „LowBlue“ režimas.

„AGON PRO AG344UXM“ bus galima įsigyti nuo 2022 m. liepos mėn. už gamintojo rekomenduojamą kainą – 1 849 €.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.