Aiškėja, kas gali būti „nVidia“ „Super“ produktai ir kada jų sulauksime

„nVidia“ prieš „Computex“ parodą paviešino trumpą gundomąjį filmuką su užrašu „Super“. Visi kažką šia tema tikėjosi išgirsti jau „Computex“ parodoje, bet buvo nuspręsta kitaip. Dabar tikimasi apie „Super“ išgirsti „E3 2019“ žaidimų parodos metu, bet gali nutikti ir taip, kad „nVidia“ apie naujas vaizdo plokštes kalbės tik „Gamescom“ parodoje rugpjūtį. Tai pirmasis gandas iš „Videocardz“ tinklapio.

Antrasis gandas yra iš „TweakTown“. Jų šaltinių teigimu, „nVidia“ paruoš tris atnaujintas vaizdo plokštes, kurios bus atitinkamai spartesnės už RTX 2060, RTX 2070 ir RTX 2080. Nežinia kaip bus su pavadinimais. Jei su RTX 2060 ir RTX 2070 viskas gan paprasta, nes galima gale prilipdyti Ti, bet ką „nVidia“ tokiu atveju darys su RTX 2080 pavadinimu lieka neaišku. Galima daiktas, kad „nVidia“ prie esamų pavadinimų tiesiog pridės „Super“ prierašą arba iš viso šios vaizdo plokštės bus perkeltos į kitą seriją. Kaip teigia „TweakTown“ šaltiniai, „nVidia“ negalvoja apie spartesnę RTX 2080 Ti versiją, nes jos sparta juos tenkina. Dėl to kyla šiek tiek sumaišties, argi galime kiek spartesnes RTX 2060/2070/2080 vaizdo plokštes vadinti „Super“? Gali nutikti ir taip, kad atnaujintos vaizdo plokštės bus siūlomos už patrauklesnes kainas. Tai matyt priklausys nuo to, kiek geros bus naujosios AMD „Navi“ vaizdo plokštės ir kiek juos kainuos.

Naujų RTX vaizdo plokščių pagerinimui bus pasitelkiama spartesnė GDDR6 atmintis, o taip pat išvysime didesnį grafikos procesoriaus dažnį. Nežinia kaip bus su lusto konfigūracijomis. Gal nauji modeliai gaus net didesnį CUDA branduolių kiekį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.