„Alienware“ nori žengti į kompiuterių komponentų rinką

Pasklido informacija, kad „Alienware“ svarsto apie savo kompiuterių komponentų verslą. Iki šiol „Alienware“ siūlydavo tik jau surinktus kompiuterius su kitų kompanijų komponentais. Kartais tokiuose kompiuteriuose galime pamatyti „Alienware“ pagrindinę plokštę, bet ją pagamino kažkas kitas ir uždėjo atitinkamą logotipą.

„Alienware“ nenori stačia galva pulti į kompiuterių komponentų verslą. Jie sako, kad jie nenorės žengti į tą rinką jei negalės pasiūlyti tokių produktų, kuriuos žaidėjai įvertintų kaip geriausius segmente ar bent lygius geriausiems. „Alienware“ taip pat nenori užsakyti gamybos pas kitus gamintojus ir klijuoti savo logotipus.

Įžengti į kompiuterių komponentų verslą tikrai nėra lengva. Neretai neužtenka vien geros geležies, bet reikia ir geros programinės įrangos. Tai ypač aktualu pagrindinėms plokštėms. Manoma, kad pirma „Alienware“ į komponentų rinką gali žengti su savo išskirtiniais korpusais, o tik po to imsis ambicingesnių projektų.

2 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    Man tai nelabai žiūrisi jų korpusai, geriau kokią Dell XPS 700 serijos korpusų atnaujinimą dabartiniams laikams paleistų https://news-cdn.softpedia.com/images/news2/Dell-Releases-the-XPS-720-Upgrade-Kit-2.jpg „muscle“ būtų vietoj ufonautų 🙂

  2. Litraz parašė:

    Ar ne F.E.A.R. serijos zaidimuose buvo sitie DELL korpusai ant stalu ofisuose? 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.