Alienware pristato kompaktišką X51 žaidimų kompiuterį

Gana puikiai technikos entuziastams žinomas kompanijos Dell padalinys Alienware, kuris užsiima ypač sparčių stacionarių kompiuterių gamyba, vakar pranešė, jog pristato naują šeimos atstovą X51, kuris išsiskiria tuo, jog yra kompaktiškas.

Kaip teigia kompanija, žaidimams pritaikytas kompiuteris yra tokiame korpuse, kuris beveik niekuo nėra didesnis už Xbox 360 ar PlayStation 3 žaidimų kompiuterius. Kalbant paprastai, jo aukštis tesiekia 343 milimetrus, plotis 95 milimetrus, o ilgis – 318 milimetrų. Jį patogu laikyti tiek horizontaliai, tiek ir vertikaliai.

Šios gražiai atrodančios sistemos bazinė kaina yra 700 JAV dolerių, tačiau už tai gautumėte tik Intel Core i3 dviejų branduolių procesorių, nVidia GeForce GT 545 vaizdo plokštę bei 1TB talpos mechaninį kietąjį diską, tačiau Alienware siūlo ir geresnį variantą.

Nors viskas kol kas neskamba tikruoju žaidimų kompiuterių, už papildomą kainą galima užsiprašyti bet kokios talpos SSD kaupiklį, Intel Core i5 ar Core i7 serijos procesorių bei spartesnę GeForce GT 555 vaizdo plokštę. Vis dar toli iki žaidimų kompiuterio? Vis dėl to taip.




4 Komentarai

  1. BroniusK parašė:

    Spalva ir forma graži. Man labiau panašus į garso ir vaizdo FullHD grotuvus.

  2. crooked parašė:

    pirma razzer su savo nesamoningu plansetu kuris kosmosa kainuoja, dabar allienware… then will it end…

    ir klausimas ne i tema, tai ar nupirko kas TN ar ne? (:

  3. SB parašė:

    crooked>Viskas linksta i ta puse, kad keisis viskas, dizainas ypac. Bet vienas is variantu, kad naujienas ir apzvalgas rasysiu toliau. Nemanau, kad tai darau blogai.

  4. daimonass parašė:

    SB -> Kad rasai naujienas niekas nieko blogo tau nesako, vienas minusas naujienose yra ta kad neparasai saltinio is kur emiai informacija, tai pat kartais naujienos turi savo foto, o ju tai pat nededi, tai cia toks pastebejimas…

    Mums labiausiai rupi, ar puslapis bus parduotas ar ne, ar pasikeis vadomas sito tinklapio, galetum ir informuoti nuolatinius lankytojus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.