AMD dovanos „Dead Island 2“ ir „The Callisto Protocol“ žaidimus perkantiems RX 6000 serijos vaizdo plokštes

AMD siūlys nemokamus žaidimus su visomis „Radeon RX 6000“ serijos vaizdo plokštėmis. Įsigijus „Radeon RX 6900“, RX 6800″, RX 6700″ ir RX 6600″ vaizdo plokštę iš dalyvaujančių mažmenininkų, gausite du žaidimų kuponus ir galėsite nemokamai gauti „Dead Island 2“ ir „The Callisto Protocol“ žaidimus. Įsigydami „Radeon RX 6500“ ir „Radeon RX 6400“ serijas, gausite tik vieną žaidimą – „Dead Island 2“.

Akcijoje dalyvaus visos vaizdo plokštės, net perkamos jau su surinktais kompiuteriais. Akcija tęsis iki 2023 m. vasario 4 d., o kodus galėsite panaudoti iki 2023 m. kovo 4 d. Daugiau informacijos apie akciją AMD tinklapyje.

Verta paminėti, kad „Radeon RX 7000“ serijos vaizdo plokštės į šią akciją yra neįtrauktos. Jos bus pristatytos gruodžio 13 d. ir kol kas nežinome ar AMD planuoja su naujomis vaizdo plokštėmis dovanoti žaidimus.

6 Komentarai

  1. adex parašė:

    sandeliu apsivalymo pozymis? 😀

    • Digixo parašė:

      Gi ir anksciau dalindavo zaidimus perkant vaizdo plokstes 🙂

      • adex parašė:

        Na taip dalindavo, kaip kad ir kainas pamenu karpydavo. Ir tai budavo daroma del keliu priezasciu, arba del konkurencijos arba norint issiparduoti. Kazkaip itariu, kad yra uzsizapasinta nemazas kiekis 6000 serijos, ir kol neissiparduos tai pilna 7000 serijos lineup’a matysim kaip savo ausis

        • neblogai parašė:

          Nemanau, kad jie yra daug prikaupę. Tačiau siūlyti žaidimus yra reklama, ir pigus žingsnis skatinti sulėtėjusius pardavimus. Jiems daug pigiau dalinti žaidimų kodus, negu išties leisti žemyn kainas.
          Beje, keisti reikalai su Navi24 (6500XT bei 6400). Šias plokštes turėtų būti visai pigu gaminti, nes mažytis ir lustas, ir tik 2 lustai/4GB atminties. Tačiau 6500XT plokščių kainos ir JAV, ir Vokietijoje kažkodėl stovi aukštai- vos ~$50 pigiau nei nepalyginamai geresnis RX6600 GPU. Ir duodamas tik vienas nemokamas žaidimas, ne du.. Toks įspūdis, kad šitų net nebando iškišinėt, nes gal visai mažai ir gamino?

          • adex parašė:

            Galimas daiktas jog nebuvo prioriteto jas gaminti, nes nebuvo tinkamos sachtininkystei.
            Sunku nuspet kiek ten jie ju turi, nes derybose su tsmc maza kokius kiekius galejo suderinti, kad tik gautu savo pyrago dali nuo pazangesnio resurso.

  2. I_ADV_I parašė:

    Kaip seniai aš laukiau Dead Island 2, vis į wikipedia įlįsdavau pažiūrėti ar nėra atnaujinimų apie žaidymo kūrimą ir pagaliau taip netikėtai sužinojau jo išleidimo datą 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.