AMD dovanos iki trijų žaidimų su nauja „Raise The Game 2020“ akcija

AMD praneša apie naują žaidimų dovanojimą – akciją perkantiems tam tikras „Radeon“ vaizdo plokštes. Pernai žaidėjai irgi galėjo gauti žaidimų nemokamai, bet tas pasiūlymas baigėsi 2019 metų gruodžio 31 dieną.

Nauja „Raise The Game 2020“ akcija startuoja vasario 4 dieną ir tęsis iki balandžio 25 dienos. Žaidimų kodus bus galima panaudoti iki gegužės 25 dienos. Žaidimai bus dovanojami RX 5000 serijos vaizdo plokščių pirkėjams, bet sąraše nematome RX 5600 XT vaizdo plokščių. Perkantys RX 5500 gaus „Resident Evil 3“, „Tom’s Clancy’s Ghost Recon Breakpoint“ ir „Warcraft III: Reforged“ žaidimus. Įsigyjantys RX 5700 serijos vaizdo plokštes gaus „Resident Evil 3“ ir „Monster Hunter World: Iceborne Master Edition“ žaidimus. „Radeon“ vaizdo plokščių pirkėjams taip pat bus dovanojamas trijų mėnesių „Xbox game pass“.

17 Komentarai

  1. Guja parašė:

    Kaip tik svarsčiau vietoje 2060 Super pasiimti RX 5700 XT.Apžvalgose,testuose ji yra tarp 2060 Super ir 2070 Super,neblogai.Kaina irgi palyginti gera,bet.. Tačiau paskaičius vartotojų atsiliepimus kad ir Amazon atšoko fantazija. Nesibaigiančios problemos su draiveriais,juodi ekranai,aukštos temperatūros ir t.t. TAIGI,vargu ar šios dovanos atpirks tas problemas,kurių beveik nežino NVIDIA turėtojai.

    • kernelis parašė:

      Turiu puse metu RX5700 ir nebuvo nei vienos bedos su ja. Ten arba konkrecios kortos bedos, arba ikisa normaliai neisvale senu driveriu. Hardware Unboxed, kurie testuoja daug zaidimu su daug AMD kortu, irgi nemato tu problemu (buvo paklausti). Nezinau, kodel zmonem tiek bedu su AMD kyla.

      • Mindaugas Klumbis parašė:

        Bus kaip sakai, driverius gal net ant viršaus užrašo ištraukę nVidia kortą.

        Be to, galima nueiti į nvidia forumą irdaug temų rasti su įvairiomis problemomis.

        • kernelis parašė:

          Siek tiek pasiskaitinejau del idomumo sia tema, kad jau pats naudoju 5700. Tai kolkas panasu, jog daug tu problemu buna su multi-monitor setup’ais, ypac jeigu dar naudojamos video capture kortos. As kai nei viena, nei kita nenaudoju, tai man nekliuvo 🙂

      • MMM parašė:

        to Kernel, na atsakymas tai is serijos: „nesamone, kad siam rajone didelis nusikaltimas, kiek ejau, ne karto niekas neuzpuole“.

        Pats AMD pripazista oficealiai tas bedas ir tai labai priklauso nuo zaidimu. Tad jei nezaidejai zaidimu, gali buti kad bedu nera. Realiai su kolega nagrinejomes, na per daug zaidimu turi bedu su sia plokste. Kiekvieno reikalas, ai ir kiek rizikjuoti.

        • kernelis parašė:

          As pasidalinau savo ispudziais. Neneigiu, kad problemos egzistuoja. Taip, tai kiekvieno reikalas – visada galima primoket ~100EUR uz NVIDIA analoga ir turet teoriskai maziau problemu 😉

  2. BC00 parašė:

    Galima ir kompetencija suabejoti visų tų postų apie probleminius AMD draiverius…

  3. Guja parašė:

    Sako AMD vaizduškės atlaiko pagrinde TIK daug maž garantinį laikotarpi.Yra tokia nuomonė pardavėju,kuri nebūtinai teisinga.
    PVZ. Msi 970 Gaming pats naudojau beveik keturis metus be jokių problemų.Pardaviau ir reikia tikėtis dar tiek pat ar ilgiau laikys..

  4. Daemon parašė:

    Ai, man tai fokum; procai – AMD, videlkos – Nvidia 🙂

  5. Guja parašė:

    AMD atnaujina vaizdo plokščių programinę įrangą… Su tvarkyklėmis gauname ir nemažą kiekį pataisymų,BET problemų sąrašas irgi lieka ilgas

    • Stipena parašė:

      Na taip dvigubai ilgesnis sąrašas nei pas Nvidia.

      • adex parašė:

        Na turint omenyje jog dauguma zaidimu iseina su nvidia logo kur viskas buna daugiau maziau optimizuota, o amd ten krustis reikia fixinant, hotfixinant ar dar kaip nors xujixinant, tai sakyciau tas amd 2x ilgesnis sarasas atrodo geriau nei nvidia ,,optimized“ kuri dar po to ,,sulopinti“ reikia

        • Stipena parašė:

          Yra man buvę porą atvejų prieš kokius 3 metus su RX 480, kai problemos susitvarkė po žaidimų update. Tai skaitau čia tas variantas kai žaidimai kuriami naudojant dominuojančią platformą.

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Ar matei kiek pastaruoju metu išėjo hotfixų iš nVidios? Tai čia šnekėjimas dėl šnekėjimo apie tas problemas. Gerai kol jų nėra, bet ir nvdiia turi. Neginu AMD, nes jie tai irgi gryba pjauna pastoviai, bet ir nvidia nešventi. Tik tiek. Be to, kas daugiau su kompais susiduria, žino kad jie kartais turi tokių kaprizų kuriuos gali tik šamanas koks paaiškinti. 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.