AMD išleidžia „Radeon RX 6900 XT Liquid Edition“ su skysčio aušintuvu

AMD atskleidė „Radeon RX 6900 XT Liquid Edition“ vaizdo plokštę, aušinamą skysčiu. Reikia pradėti nuo prastos naujienos. Kol kas šios vaizdo plokštės mažmeninėje rinkoje nusipirkti nebus įmanoma, ji bus siūloma tik kompanijoms, pardavinėjančioms jau surinktus kompiuterius. Dėl to neskelbiama ir rekomenduojama kaina. Kada „Radeon RX 6900 XT Liquid Edition“ bus galima nusipirkti parduotuvėje nėra pranešama.

Skysčio aušintuvas su 120 mm radiatoriumi ir vienu ventiliatoriumi nėra vienintelis pasikeitimas nuo originalios RX 6900 XT. „Radeon RX 6900 XT Liquid Edition“ turi didesnius grafikos procesorius dažnius, o taip pat iki 330 W padidintą TBP reitingą. Game dažnis padidintas iki 2250 MHz (+235 MHz), o Boost dažnis siekia 2435 MHz (+185 MHz). Dažnius padidinti leidžia atrinktas „Navi 21“ silicis. Šiuos atrinktus lustus AMD vadina „Navi 21 XTXH“. AMD šiai vaizdo plokštei taip pat montuos greitesnę 18 Gbps atmintį. Tai suteiks 576 GB/s duomenų pralaidumą. Kitos „Navi 21“ vaizdo plokštės turi lėtesnę 16 Gbps atmintį.

2 Komentarai

  1. Jordan parašė:

    Atrodo lyg design vel laimejo pries funkcionaluma. Galejo padaryti tiesiog hybrid. Vienas 120mm aio daznai buna gan garsus palyginus su hybrid kad ir low RPM papildomu ventiliatoriumi.

    • XMA parašė:

      Tai tas garsumas labai priklauso kokia pompa ir koks ventiliatorius, nes būna, kad pompa garsiai driba. Jeigu guolis prastesnis, tai automatiškai ir garsas didenį skleidžia. Manau šitai vaizdo plokįtei labiau tiktų 240mm radiatorius, nei 120mm. Nes tarkim jeigu ant procesorių AIO 120mm ir jeigu gerai paturbini procesorių, tai nespėja aušinti, visas skystis būna įkaitęs 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.