AMD išleidžia „Radeon Software Adrenalin Edition 17.12.1 WHQL“ tvarkykles

Apie „Adrenalin“ tvarkykles jau buvome girdėję kiek seniau, bet tiksli jų pasirodymo data buvo nežinoma. Paaiškėjo, kad „Radeon Software Adrenalin Edition 17.12.1 WHQL“ jau gali parsisiųsti visi norintys. Tai galima padaryti nukeliavus į AMD tinklapį.

Dabar kiek apie naujas „Radeon Software Adrenalin Edition 17.12.1 WHQL“ tvarkykles. Skaidrės praneša apie spartos pagerėjimą, kuris siekia daugiau nei 10 %. Nesuklyskite, lyginamos metų senumo ir šviežios tvarkyklės. Realaus spartos pagerėjimo su prieš tai išleistomis tvarkyklėmis nėra.

Su naujomis tvarkyklėmis gavome „Radeon Overlay“ funkciją, kuri leidžia stebėti įvairius kompiuterio parametrus ekrane, kai žaidžiate. Tuo pačiu šis papildymas leidžia iš žaidimo kontroliuoti kitas AMD technologijas: „Radeon ReLive“, „Radeon FreeSync“, „Radeon Chill“, „Frame Rate Target Control“. Dar galime ir išsaugoti savo spartos rezultatus failuose, kad vėliau juos būtų galima analizuoti.

Pranešama, kad „Radeon Software Adrenalin Edition 17.12.1 WHQL“ turės dar daug pasikeitimų, kurie turės pagerinti patirtį. Pvz, „Radeon Chill: veiks daugelyje žaidimų, „ReLive“ video įrašinėjimas bus dar efektyvesnis ir funkcionalesnis, o „WattMan“ spartinimo įrankyje pagaliau galėsime saugoti ir užkrauti savo susikurtus profilius.

6 Komentarai

  1. kernel_panikuoja parašė:

    Siaip be viso sito, dar ant dienu AMD open source’ins Linux Vulkan driver’i. Turbut as vienintelis cia, kuriam aktualu, bet vistiek dziugu 😀

  2. nemesis parašė:

    Susidiegiau tvarkyklę. Etherio kasimas su RX Vega 56 nuo 34 mhs iki 39 mhs padidėjo, power sumažinti dukart daugiau leido (-30%). Žodžiu labai patenkintas +5mhs likau.

    • Stipena parašė:

      Na o man patiko visi tie overlay bei AMD Link. Stipriai AMD padirbėjo. Tiesa kokius settings naudoji miningui su vega? Gal ir man reiks įjungt ją pakasinėt prie progos 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.