AMD išleidžia „Radeon Software Crimson ReLive 17.3.2 Beta“ tvarkykles

AMD vėl atnaujina savo tvarkykles, šį kartą vėl gausime pagerinimus greitai išleidžiamam žaidimui, o koks tai žaidimas nesunku atspėti, tai – „Mass Effect: Andromeda“.

Pasak AMD, jei lygintume naujas tvarkykles su prieš tai buvusiomis tai „Radeon RX 480“ vaizdo plokščių sparta „Mass Effect: Andromeda“ žaidime su nauja programine įranga išauga 12 %.

Be optimizacijų „Mass Effect: Andromeda“ su „Radeon Software Crimson ReLive 17.3.2 Beta“ dar gausime pataisymus „The Division“ žaidime kartais pasireiškiančiam mirgėjimui naudojant DX 12.

Pilną „Radeon Software Crimson ReLive 17.3.2 Beta“  pataisymų ir žinomų problemų sąrašą rasite AMD svetainėje, ten yra ir tvarkyklių parsisiuntimo nuoroda.

3 Komentarai

  1. Maariux parašė:

    Jeigu lygintų kaip nVidia – metų senumo tvarkykles ir naujas, prieaugis būtų dar didesnis 🙂

  2. Minde parašė:

    as vis noriu sulaukti paaiskinimo kaip ten video driveriu update padeda issaugti spartai konkreciam zaidimui? Ar ten gudriai sumazina vaizdo kokybe (kur plika akis nemato) ir del to issaugo nasumas, ar dar kas nors, ar tiesiog su parametrais pazaidzia. Nes gi nesitiki, kad kas kart kiekviena zaidima jie ten vis gerina vaizdo apdorojimo algoritmus. Ir ten tie algoritmai turetu buti bendri visiems zaidimams. Negi kiekvienas zaidimas vis ten revoliuciju kokiu sugalvoja – nu netikiu. Yra ten 6 kokie pagrindinai game enginai, dar 5 maziau paplite ir viskas.

    Zodziu sitas man „driver for game“ visada turejo magijos ir mistikos.

  3. kernel_panikuoja parašė:

    Is esmes ten yra heuristika paremtos optimizacijos. Leidziamas zaidimas, ir su draiverio profiler’iu ziurima i tai, kiek kartu, kokios ir su kokiais argumentais funkcijos kvieciamos is draiverio. Kadangi GPU gamintojas zino visokius GPU architekturinius niuansus, jis gali draiveryje pamodifikuoti koda taip, kad nekeiciant zaidimo kodo, siek tiek padidetu performance’as. Daznai tas daroma tada, kai game engine’as kazka daro neoptimaliai kazkokiai konkreciai GPU architekturai.

    Pavyzdziui, toks toy example’as: sakykim kazkas daznai kviecia atminties allocalte’inimo ir destroyinimo funkcijas su maziukais argumentais ir sukelia dideli overhead’a. Tai draiveris gali „uz nugaros“ paallocate’inti daugiau is karto ir po to „apsimetineti“ su sekanciais calls’ais kad tai daro visada.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.