AMD išleidžia „Wraith Ripper“ aušintuvą

Kartu su naujais „Threadripper 2000“ procesoriais sulauksime ir naujo jiems skirto aušintuvo – „Wraith Ripper“. Gaila, bet šį aušintuvą teks pirkti atskirai, o kol kas net kaina nėra žinoma. Kaip galime suprasti iš nuotraukų, „Wraith Ripper“ gamina „Cooler Master“.

Nors aušintuvas dar neišleistas, bet „HW Battle“ jau pasidalino ne tik aušintuvo nuotraukomis, bet ir dideliais jo trūkumais. „Wraith Ripper“ yra toks masyvus, kad sumontuotas ant „ASUS ROG ZENITH EXTREME“ pagrindinės plokštės blokuoja vieną RAM lizdą ir pirmą PCIe lizdą.

Pats „Wraith Ripper“ aušintuvas atrodo tikrai neblogai, gaila tik dėl jo suderinamumo problemų, o aušinimo potencialą atskleis būsimos apžvalgos.

12 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Blokuoja x16 pirmą lizdą didžiausioje motininėje kuri yra. Nu ir dar ram slotą desertui. Kokią mažesnę motininę turbūt visą užblokuotų 😀 Nuostabus aušintuvas.

  2. BC00 parašė:

    Čia Zenith labiau bėda, nes jos aukščiausias PCIe yra patrauktas aukščiau už kitų X399 modelių. RAM lizdo blokas jau daugiau coolerio kaltė. Štai toks turi būti boxinis cooleriukas! 🙂

  3. Povilas parašė:

    Bet dauguma ausintuvu blokuoja ramus, bent is tu didesniu.

  4. Stipena parašė:

    Nepanašu kad blokuotų ram slotą. Tiesiog ram reikėjo susidėt prieš uždedant cooler’į

  5. svabas parašė:

    too big to fail

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.