AMD mažina „Radeon RX Vega 56“ kainą

Visiškai netikėtai AMD ėmė ir sumažino „Vega 56“ vaizdo plokščių kainą iki 279 USD. Nežinia kada šis kainų mažinimas atsiris iki Lietuvos, bet vakarų Europoje jau dabar galime rasti „Vega 56“ vaizdo plokštę už mažiau nei 300 €. Kol kas už šią patrauklią kainą siūlomas tik MSI blower tipo „Vega 56“ modelis, bet vėliau turėtų kristi ir kitų modelių kainos.

Teigiama, kad šis kainų mažinimas yra vykdomas dėl noro kovoti su kaip tik išleidžiama GTX 1660 Ti vaizdo plokšte, kuri ir demonstruos panašią spartą kaip „Vega 56“ ar GTX 1070. Pati „Vega 56“ yra pakankamai patrauklus pirkinys kai pagalvojame apie sumažėjusią kainą. Ji siūlo 8 GB HBM2 atminties ir 3584 stream procesorius.

5 Komentarai

  1. Evaldino parašė:

    Gal kiti pataisys mane, bet man atrodo tai buvo tik keliu retaileriu „akcija“ sandeliams patustinti, ir ploksciu kiekiai labai nedideli.
    O oficialiai kaina dar nesumazinta. Nors turbut netures kur detis su 1660ti isleidimu.

    • neblogai parašė:

      Na Mindfactory.de, per savo Mindstar akcijas, per paskutinį mėnesį turėjo kažkurį normalų Vega56 modelį po €320, tada kurį laiką siūlė ‘pūtiką’ po €260, po to Sapphire Pulse V56 po €300. Su tuo aišku dar gaunami žaidimai. Taigi su RTX2060-1660Ti išleidimu AMD gauna pardavinėti už pamažintas kainas- ir tai daro jau kurį laiką.

  2. TomasP parašė:

    OOOoo! Labai gera naujiena. Aišku Lietuvoje to mažėjimo kaip visada nelabai matysim.

    • ZeroFM parašė:

      Mūsiškiai pardavėjai vis dar pardavinėja AMD kortas lyg dar būtų miningo bumas …

      • zirnis parašė:

        Mazmena cia niekuo deta, kad neturi sansu dirbti oficialiai, Jei pasidometum jokios promo, oficialios kainos AMD produktams pas mus neegzistuoja, nes AMD skersa deje ant musu rinku, pas mus ju prekes tiekiamos padrikai. Pvz Nvidia bent promo suorganizuoja, kai gaunami originalus zaidimai prie plokstes

        Jei vyktu normali prekyba, tai is tiekeju pareitu nuolaidos turimoms atsargoms ir valio – parsiduoda likuciai siomis kainomis, arba atvirksciai isparduoda prekes – gauna nuolaidines.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.