AMD „Next Horizon“ renginys jau rytoj, tikinimąsi informacijos apie ZEN 2

Rytoj, lapkričio 6 dieną, turi vykti „Next Horizon“ AMD renginys investuotojams. Kol kas nėra patvirtinta, apie ką tiksliai AMD žada jame kalbėti, bet būtų logiška manyti, kad dauguma informacijos bus apie būsimus procesorius ir „Zen 2“ architektūrą.

AMD atskleidžia tik tiek, kad bus diskutuojama apie AMD produktų inovacijas ir technologijas, didelis dėmesys bus skirtas duomenų centrams ir 7 nm litografijai. Praėjusį kartą „Horizen“ renginyje AMD atskleidė daug detalių apie pirmuosius „Ryzen“ procesorius, tad „Next Horizon“ renginyje tikrai turime išgirsti apie „Zen 2“. Tikėtina, kad AMD užsimins ir apie naujas „Vega“ vaizdo plokštes, bet jos greičiausiai bus skirtos duomenų centrams, o ne žaidėjams.

33 Komentarai

  1. kernel parašė:

    Horizen -> Horizon turetu buti. Idomu, idomu. Aisku is produktu greiciausiai tik EPYC’a gal parodys, bet bent apie uArch turetume daugiau suzinot.

  2. TomasP parašė:

    Tikiuosi pamatyti naujas žaidėjams skirtas vaizdo plokštės. Norisi, kad atsirastu didesnė konkurencija iš AMD ne tik procesorių rinkoje, kad tokie šūdai kaip RTX neplaukti pasroviui kaip šūdas upėje.

    • Daimonass parašė:

      Manau anksti ką nors tokio tikėtis, iš AMD pusės. Po 4-5 mėn manau verta tikėtis, ką nors su VGA susijusio, realaus gauti.

    • neblogai parašė:

      Iš vaizdo plokščių- tik RX590 (Polaris30 ant 12nm proceso) galės parodyti. Dar įmanoma, kad bus parodyti nešiojami kompiuteriai su dicrete Vega Mobile GPU, bei su H-serijos (35-54W) Raven Ridge APU. O nauja, 7nm GPU vaizdo plokščių karta dar toli.
      Šiaip, pasibaigus kasimo bumui, vaizdo plokščių rinkoje liko didelis kiekis neparduotų AMD GPU (apie $100 vertės lustų). AMD planas dabar- pasistengti kad per kelis ketvirčius jie būtų išparduoti. Ivairiuose kraštuose, pvz JAV ar Filipinuose, dabar Vegas įmanoma nusipirkti už puikias ~$350 kainas- tik kad iki mūsų tokie išpardavimai neateina.

    • Povilas parašė:

      Negraziai sneki, bet juk dabar prasides ilgas AMD skaidriu hypetrainas apie sekancias kartas kokios bus sparcios. Is esmes aisku noretusi konkurencijos, bet zinant AMD istorija, taip greit nesulauksim, isleistu ka nors tarp 1080 ir 1080ti, jauciu pereiciau i radonuju team’a. O esamo i5 4570, planuose keitimas i ryzen. Nes overall amd stipriai pajudejo i prieki, bet dar truksta, ypac gpu.

  3. proekspertas parašė:

    Jei bus kokiu naujienu apie rx 590, butinai parasykit 🙂

  4. kernel parašė:

    Na, live stream link’as egzistuoja kur nors? 19h kaip ir paaisket turi, ar verta laukt pavasario 😀

    Kolkas geriausia ka radau: https://www.youtube.com/watch?v=do-YtKg4CRE

  5. DasMachine parašė:

    Datacenters… Oof..

  6. svabas parašė:

    ar dar ilgai AMD iš savo to ZEN šūdo vašką spaus, greičiau bankrutuotų ar parsiduotų kokiam Samsungui

  7. BC00 parašė:

    Kalbama apie +25 proc vien iš IPC…
    „AMD will be previewing ROME the next-gen 7nm DataCenter EPYC CPU. The new 7nm CPU parts will be based on what we all know as ZEN2 which will offer increased IPC. (Zen had +52% IPC improvement). It was briefly mentioned that a boost of performance by 25 percent IPC is expected, compared to Zen+.“

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.