AMD nežada blokuoti kasimo spartos savo vaizdo plokštėse

AMD darbuotojas, Nish Neelalojanan, oficialiai pranešė, kad kompanija neplanuoja blokuoti jokių darbinių užduočių, tarp jų ir kasimo. Nish sako, kad AMD ir taip kūrė RDNA 2 grafikos procesorius, kad jie optimaliausiai veiktų žaidimuose, o ne kitose užduotyse, tokiose, kaip kasimas. Čia turima omenyje Infinity Cache spartinančiąją atmintį, kuri sumažina didelio atminties valdiklio poreikį. Būtent grynas atminties duomenų pralaidumas yra svarbus daugelyje kasimo algoritmų, o ypač kasant „Ethereum“.

Todėl turime situaciją, jog naujos RX 6800 serijos vaizdo plokštės tik šiek tiek spartesnės už RX 5700 seriją kasant „Ethereum“, nes jos visos turi 256 bit atminties valdiklį. Palyginimui, RTX 3090 su 384 bit valdikliu ir sparčia atmintimi gali pasiekti 110 Mh/s „Ethereum“ kasimo spartą, o RX 6800 serija perkopia tik 60 Mh/s.

Nepaisant to, kad RDNA 2 vaizdo plokštės yra mažiau patrauklios kasėjams tai vis tiek negelbėja situacijos dėl jų pasiūlos ar kainų. RDNA 2 vaizdo plokštę nusipirkti yra sunku ar net dar sunkiau nei NVIDIA produktą, o kainos yra tiek pat aukštos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.