AMD pakomentavo „Ryzen 5000“ serijos procesorių trūkumą

Nesunku pastebėti, kad „Ryzen 5000“ serijos procesoriai visur išpirkti. Tad kartojasi įprasta įvykių seka: išleidimo metu naujas produktas iš lentynų dingsta labai greitai, o papildymo nematyti. AMD darbuotojas, Frank Azor, jau pakomentavo situaciją, bet ji neguodžia žmonių, norėjusių nusipirkti naują „Zen 3“ procesorių.

Frank Azor sako, kad yra didelis skirtumas tarp popierinio išleidimo ir tonas siekiančio tiekimo, bet paklausa tiesiog viršijo pasiūlą. Tad tai standartinis kompanijų pasiteisinimas, o realus rinkai pasiūlytų procesorių kiekis yra nepranešamas. Po Frank Azor komentaru „Twiter“ platformoje žmonės iš įvairių planetos kampelių sako, kad jie negalėjo nusipirkti „Zen 3“ procesoriaus, ypač prasta situacija buvo su „Ryzen 9 5900X“ ir „Ryzen 9 5950X“ procesoriais. Be to, kai kurie įsigiję R9 5900X/5950X procesorius dar turės laukti kelias savaites ar mėnesius kol realiai gaus procesorių.

Matant situaciją su „Ryzen 5000“ serijos procesoriais reikėtų laukti dar prastesnės pasiūlos su „Radeon RX 6000“ vaizdo plokščių serija. Apie prastą vaizdo plokščių tiekimą kiek seniau mus jau įspėjo ASUS.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.