AMD partneriams siunčia gidą, mokantį kaip kovoti prieš perpardavinėtojus

Visi puikiai žinome, koks buvo nenusisekęs RTX 3080 vaizdo plokščių išleidimas. Vaizdo plokščių pasiūla buvo minimali, be to, daugumą jų nupirko nesąžiningi pirkėjai naudojant programas, o paskui tos vaizdo plokštės nukeliavo į skelbimus už daug didesnę kainą.

AMD nori išvengti panašios situacijos kai bus išleidžiamos RX 6000 serijos vaizdo plokštės, todėl savo partneriams išsiuntinėjo dokumentą, kuriame siūlomi veiksmai, padėsiantys kovoti prieš nesąžiningus pirkėjus, norinčius pasipelnyti perparduodant naujai išleistą produktą. AMD tikrai nenori papildomo neigiamo dėmesio, todėl bando užbėgti įvykiams už akių. Suprantama, tai negarantuoja, kad išleidimo dieną „Big Navi“ vaizdo plokštę galės įsigyti kiekvienas. Tai priklausys ne tik nuo naudojamų priemonių prieš perpardavinėtojus, bet ir nuo realios pasiūlos išleidimo metu. Jei vaizdo plokščių bus labai mažai, jos vis tiek bus išpirktos per kelias minutes.

10 Komentarai

  1. nemesis parašė:

    Tikiuosi sau gido kaip gaminti GPU, su kokiu kiekiu startuoti ir t.t. nebus pamiršę išsisiųsti… 😀
    Bet jei tokius gidus siuntinėja, tai gal nusimato geros gpu, su gera kaina ir neblogu tiekimu…

  2. I_ADV_I parašė:

    Gali būti ir grynai reklaminis žingsnis.

    • Szaroo parašė:

      Ne reklaminis, net ir pakankamai gerą startinį kiekį gali supirkti perpardavinėtojai ir mineriai, ko pasakoje kenčia gamintojo vardas, nes nebelieka paprastiems useriams – kam šie gaminiai ir skirti.

  3. EscO parašė:

    TSMC goes brrr!

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.