AMD: Patobulinti „Ryzen“ procesoriai 2018 m. pirmame ketvirtyje

Ši naujiena iš AMD mūsų nestebina, nes visi tikėjosi atnaujintus „Ryzen“ procesorius pamatyti kitų metų pradžioje. Dabar tai oficialu, kiek patobulintus esamus „Ryzen“ procesorius tikrai išvysime 2018 metų pirmame ketvirtyje.

Matoma skaidrė nieko konkretaus neatskleidžia, bet pagal tai, kaip pateikiama informacija, galime spėti, kad antros kartos „Ryzen“ bus išleidžiami kovo mėnesį. Manoma, kad šie procesoriai turės 2XXX vardinimą. Reikia pridurti, kad tai nebus tikra „Ryzen 2“ architektūra, o tik kiek patobulinti esami procesoriai. Antros kartos „Ryzen“ bus gaminami naudojant pažangesnį 12 nm techprocesą. Tai leis dar labiau pagerinti energetinį efektyvumą ir kiek padidinti dažnius. Tikroji „ZEN 2“ architektūra bus su „Ryzen 3000“ serija.

Parodytoje AMD skaidrėje papildomai atskleidžiama, kad mobiliam segmente kitais metais sulauksime „Ryzen 3“ procesorių. Dar tolimesnėje ateityje galėsime išbandyti „Ryzen Gaming“. Kas tai yra neturime suvokimo. Gal „Ryzen“ + „Vega“ + HBM2. Pažiūrėsime.

1 Komentaras

  1. BC00 parašė:

    Jau prikišo nagus dėl didesnio ažiotažo, bet persistengė… Šiaip kalbama, kad nauji Ryzen galės dirbti 4.2-4.4 GHz dažniu ir palaikys spartesnę atmintį.
    https://wccftech.com/fake-amd-ryzen-2800x-12-core-5-1ghz-slide-sends-media-frenzy/

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.