AMD praneša apie „Enmotus FuzeDrive“ technologiją

AMD pranešė, kad „Ryzen“ procesorių naudotojai galės paspartinti savo sistemas dėka „Enmotus FuzeDrive“ technologijos. Labai gaila, bet norint ją naudoti teks susimokėt 20 JAV dolerių. Šios technologijos tikslas paspartinti atminties posistemę, nesvarbu ar tai RAM, HDD, SSD ar NVMe kaupiklis. Programa visą atmintį pateiks kaip vieną įrenginį. Technologijos tikslas yra optimizuoti duomenis ir padėti juo pagal skaitymo – rašymo poreikius. Programa seks naudotojo įpročius ir pagal tai darys reikiamus pakeitimus.

„Enmotus FuzeDrive“ technologija visada pasiruošusi atminties posistemės pokyčiams, todėl pridėjus naują dalį automatiškai bus išnaudojami papildomi resursai.

Pavyzdžiui, „Windows“ įdiegėte į mechaninį diską ir vėliau į sistemą įdedate SSD ar NVMe kaupiklį. Nieko papildomai daryti nereikia ir jūs džiaugiatės SSD kaupiklių siūloma sparta. Kitas pavyzdys. Naudojate SSD, bet lieka mažai vietos, todėl pridedate mechaninį diską. „Enmotus FuzeDrive“ technologija ten perkels mažiausiai naudojamas programas ir failus.

4 Komentarai

  1. Daimonass parašė:

    Labai įdomi technologija, įdomu ar tikrai viskas taip gerai, kaip pasakojima..

    • newdiamond parašė:

      nu tikrai labai idomu…susikeli filmus i c diska 😀 ir si technologija sukelia juos i HDD diska is SSD vietoje taves 😀 nes neziuri filmu 😀

      cia vel daugiau marketingo negu naudos…

  2. mafo parašė:

    Tikiuosi, kad perrašymai nėra dažni. Nes ssd resursai riboti, jei kiekvieną kartą pajungus PC jis konfigūruoja programas jas kilnodamas iš vieno fizinio disko į kitą tai apkraus procą tiek ssd nusibaigs greičiau. Na bent jau teoriškai…

  3. Stipena parašė:

    Aha iš hdd visa pornuha perkels į ssd 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.