AMD pranešė apie „Radeon Pro Vega II“ ir „Pro Vega II Duo“ vaizdo plokštes

AMD atskleidė pora naujų vaizdo plokščių, kurias galės įsigyti tik perkantys „Mac Pro“ kompiuterius. „Radeon Pro Vega II“ turės pilnai įgalintą „Vega 20“ lustą, tad gausime 4096 Stream procesorius, kurių boost dažnis bus 1.7 GHz. Vaizdo plokštei bus suteikta 32 GB HBM 2 atminties, o tai duos 1 TB/s duomenų pralaidumą. Kaip sako jau pats pavadinimas, su Pro prierašu, ši vaizdo plokštė bus skirta profesionaliems naudotojams.

„Pro Vega II Duo“ yra dar įdomesnė vaizdo plokštė, nes ant vienos montažinės plokštės yra du pilnai įgalinti „Vega 20“ lustai, kurių kiekvienas apie save turi 32 GB HBM2 atminties. Grafikos procesoriai vienas su kitu bendrauja per InfinityFabric jungtį, kurios duomenų pralaidumas yra 84.5 GB/s. Ši vidinė jungtis leidžia grafikos procesoriams bendrauti tiesiogiai, tad nereikia naudoti kompiuterio sisteminio pralaidumo. AMD dar suteikė dideles optimizacijas „Mac“ operacinėje sistemoje, kad ši dviguba vaizdo plokštė veiktų kuo geriau. Pranešama, kad „Pro Vega II Duo“ bus galima nusipirkti tik kartu su „Mac Pro“ kompiuteriu.

Kompiuteriai su „Radeon Pro Vega II“ ir „Pro Vega II Duo“ pasirodys metų eigoje. Kainos neskelbiamos, bet jos bus labai didelės.

 

AMD Radeon Pro Radeon Pro Vega II 2x Radeon Pro Vega II Radeon Pro Vega II Duo 2x Radeon Pro Vega II Duo
Architecture 7nm Vega 20 7nm Vega 20 7nm Vega 20 7nm Vega 20
Compute Units 64 CUs 64 CUs 64 CUs 64 CUs
Stream Processors 4096 8192 (4096 x GPU) 8192 (4096 x GPU) 16384 (4096 x GPU)
Max Clock Rate 1.70 GHz 1.70 GHz 1.70 GHz 1.70 GHz
FP32 Compute 14.2 TFLOPs 28.4 TFLOPs 28.4 TFLOPs 56.8 TFLOPs
FP16 Compute 28.4 TFLOPs 56.8 TFLOPs 56.8 TFLOPs 113.6 TFLOPs
VRAM 32 GB HBM2 64 GB HBM2 64 GB HBM2 128 GB HBM2
Bus Interface 4096-bit 4096-bit x2 4096-bit x2 4096-bit x4
Bandwidth 1 TB/s 1 TB/s 1 TB/s 1 TB/s

52 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    now from only 5999. Prajuokino mane Apple, kai už vesa mount 200 usd, o už stendą 1000 usd naujam monitoriui.

    • xFiniti64 parašė:

      Man tai prajuokina tokie kaip tu, su savo kiniskais klijais….. Visi pro irenginiai kaina lauze juoda, tiek uz RED kameru aksesoarus uz spiruogle, ar rankenele po 1000 euru nori, vien redo akseleratorius 5k europiniu, va profesonalus monitorius su tikru HDR eina po 20-50 gabalu, https://www.bpm-media.de/en/products/post-it/video-monitor/27-47-monitors/sony-bvm-hx310/ https://pro.sony/en_FI/products/broadcast-monitors https://www.red.com/dsmc2-red-evf-mount , tai aplas uz tikra pro iranga, kurios net is toli niekas kitas nesiulo, tai centus praktiskai nori, tik vaikai su savo minikrafto kiniskom galvom to nesupras, nes jus suolus mokykloje trinat , o ne darba dyrbat.

      • Stipena parašė:

        Ehem.. kartais ne obolius savo ašMakas su pigiais kiniškais varžteliais prie stovo tvirtina? Kažkaip mačiau kad norint nuimti jie lūžinėja „tikra pro įranga“… net senukuose gali kokybiškesnių varžtelių rast.

      • lux parašė:

        @xFiniti64, rimtas komentaras…vien gramatikos klaidų kiekis parodo, kad pats ilgai „dyrbi“ ir seniai jau mokyklos suolo netrynei 🙂

        • Daemon parašė:

          Nu bet jis teisybę pasakė.

          • vrs parašė:

            jis pasakė, kad yra obuolio fan’as ir tiek. 6k – nieko ypatingo. LG turi daug geresnių ekranų.

            • xFiniti64 parašė:

              Lidlas irgi turi pigesniu suvirinimo aparatu ir perforatoriu, bei kitu statibiniu irankiu, eik pasiulik normalem statybininkui su lidlo irankeis padierbet, manau jau butu paskutinis kartas kaip cia rasai. Yra ir pigiu dantistu aparatu, bei pigiu operaciniu irenginiu ir rengeno, ir MRT tik ar noretum , kad su tokeis tau atliktu tyrimus ir tau galvos smegenis operuotu ? Cia ne zaidimams kurti irenginiai ir ne i tokius orentuojasi, tu geriau jau nerasyk savo ismone nes nieko net is toli nesupranti, pvz: https://www.eizo.lv/radiforce /rx560-md/ specifikacijos juokingos ane, nei pixeliu daug nei ka bet kaina https://www.insight.com/en_US/buy/product/RX560-BK/Eizo/RX560-BK/EIZORadiForceRX560-BK-LED/ 11 tukstanciu, yra geresniu ekranu ane? Eik papasakok medikui, kai tau nustatines ligas ir atliks tyrimus, tai bus gyvybes ir nudvesusio tavo protelio klausimas. Tai taspac ir su aples monitorium, jis kino studijoms skirtas, ir turi to ko niekas kitas neturi, jau nesigilinsim kas per keiksmazodziai P3-D65, P3-ST 2084, kas 2D 576 moduliu nominalios galios 1000nits apsvita, su visa nugara ausintuvu. Kaip pvz pateiksiu, flagmanai OLED LG tv W9 kur jau max, SMPTE ST 2094-10 pikina ant 600-700 nits, nominalas 500nits, o apie monitorius isvis nieko nera, tik offiso su wordu barskinti.

        • xFiniti64 parašė:

          Taip sutinku, kas sitam „pasauli“ daros. Gramatikos naciai sedi rusyje pas mamyte pasislepe, nes bijo i miesta isieti, Kaune jaunimas ir mileniumai pusiau angliskai vien tik varo, visur posakiai tik angliski, kas antras zodis angliskai, rasyt normaliai irgi nemoka, nes visur ant wordo spelingas, ant outluko spelingas ijungtas, negana to net webiniai emelai turi spelingus. O jai i Vilniu atvaziuotum tai isvis klausimas ar lIETUVIŠKAI susisneketum.

          • ToBeX parašė:

            Gaila, technews neturi „spelingo“.
            Pilnai sutinku, kad monitorius gali kainuot tiek, bet stendas, kuris neturi nieko išskirtinio… Tai už ką ten tokia kaina?

            • xFiniti64 parašė:

              Mano bendradarbis nusipirko seat cupra r , kodel dabar, bardačioke yra ju spec jungtis ir iš tos jungties i USB už 10cm laiduka jis turejo sumoket 90euru ? Kodėl kaip aš pirkau honda FK8, bagažinėja yra spec vieta zapaskei, kur tinka tik spec jų, ir turejau pirkti jų kita, kureme du kronšteinai ir ju spec zapaskė ir jos kaina 700 euru ? Kodėl mano darbovete pirko aukštos įtampos testavimo iranga kuri kainavo 50 tukstanciu euru, o priedai prie jos 70 tukstanciu ? Kad ir pac samsungas su saundbaru n950 pirkau, dabar galiniu kolonku stovas vienas 120 euru 😀 kodel ? Todel, kad is aksesoaru ar priedu nori gerai uzsidirbti, nes dazniausiai nori pigiai parduot pacia baze, o tu ja kaip turi tada jau uzsidirbti is taves, cia visos imones taip daro, bet kodel tik pirstais i appla rodo, o kitos tyleiai zvengia ?

          • Strelok parašė:

            Tau reikia galvą pravedinti. Tave skaityti, tai tas pats kaip kokį delfi komentarą. Iškart bloga darosi. Aišku matos, kad vaikas rašo su kažkokiomis ego problemomis, kuris neatskiria realios daiktų vertės. Jeigu nori galiu tau apple toaster prakišti už simbolinę apple kaina. Nes jeigu tu matai inovacijas vesa mount ar monitoriaus stende, kurios pateisintų tokias kainas, tai gal geriau eik į Santariškės ir paprašyti priverstinio gydymo, nu ir dar gerai būtų į mokyklą gramatikos kurso.

            • xFiniti64 parašė:

              Aciu, aciu, as to ir siekiu, kad tu apsivemes, apsisikes sedetum, ir aiskiai per laidus baubus matytum. Ka tu gali prakisti, jai tu savo skrandzio turiny sedi visas apsidirbes nuo mano komentaru skaitymo. Gal sugebek postus perskaityti, o ne demonstruoti savo kitos dalies ismone, niekas cia neteigia apie jokes inovacijas laikikliuose, o tiesiog domisi, kodel tokia nuomone badyt pirstais i viena korporacija kai visos kitos lygiai ta pati daro ir grezia bapkes is priedu , aksesoaru ir spicialiai ju nekomplektuoja, pavyzdziu n+k pateikiau. Kad ir pc master race herojus ir jo verkimai https://www.youtube.com/watch?v=3t1PQJmM8P4 Kur cia inovacija, kodel jis toks sumanus ir vistiek perka RED ?

              • Strelok parašė:

                Gerai, yra Admin’ų kurie galėtum šitam šašlykui ban’ą duoti kokiai savaitei atvėsti? Žmogus, aiškiai matos, kad yra neadekvatus ir manau, kad Technews bendruomenė nieko vertingo neprarastų.

          • MMM parašė:

            tie kaip neismaneliai pakomentavo, tu kaip budulis atrasei, tai kuo tu skiriesi nu juo?

      • MMM parašė:

        kaip gerai zinai ka mes trinam 😀 „nes jus suolus mokykloje trinat“ 😀

  2. Strelok parašė:

    Gera video LinusTechTips padarė apie naują Mac Pro
    Ir aš nesu kažkoks Apple hateris, ar ka. Bet Apple jokių CPU ar GPU pati negamina savo Mac’ams, visą Mac pats gali dalimis susipirkti be tarkos formos korpuso už ženkliai mažesnę kainą.

    https://youtu.be/PPiEpSMkzoo?t=695

  3. Albertinou parašė:

    Baninkit sita berasti klouna. Dar kazka apie Kauno ir Vilniaus jaunima sneka kai pats 12os nebaiges.

    Is vieno jo komentaro: statibiniu, pasiulik, normalem, irankeis, padierbet, rengeno, tokeis, orentuojasi, taspac

  4. vycius9 parašė:

    Skaitant visą šitą applefanio xFiniti64 komentarų „šūdo“ trydą.. tai kyla tik viena mintis .. 🙂
    Debilai Gonna Debil

    https://www.youtube.com/watch?v=QHjP-TpLT9o

  5. Daimonass parašė:

    Bet tai kiek komentarų apie nieką 😀

  6. Mindaugas Klumbis parašė:

    Dėl tų banų. Nepatinka ką rašinėja neskaitykit ar bent neatrašinėkit. Sakysim taip, savotiškas požiūris žmogaus ir labai kategoriški pareiškimas, bet jei jam taip atrodo. Aišku, būtų galima bendrauti kiek pagarbiau.

    • Atavar parašė:

      Pritariu. Akis skauda jį skaitant, 90% jo minčių ir teiginiu nepritariu, bet jis ne trolis, ir nematau jokios priežasties jį banint. Atvėskit chebra

      • Strelok parašė:

        Niekas nesakė, kad jį visam laikui užbanintų. Už tai ir yra banai savaitei ir pan. Kad žmogus suprastų ką blogai daro ir bandytų pasitaisyti. Paskaitykit Dostojevskio “ Nusikaltimas ir bausmė“. Pačiam žmogeliui daėjo ant galo ką padarė.

        • xFiniti64 parašė:

          Ką reik baninti tai tik tave „Strelok“, tavo komentarai yra įžeidžiantis ir provokuojantis, o tu esi kaip vėžys, nesukuri jokiu diskusijų tik paplavų pylimą, kas neskatina lankomumo, jai išbaninsi lankytojus, spėk ka, savaite ar valandai ar kiek, nebebus jau lankytoju išvis, ir bus kapines, pilna čia tū blogu buvo, kur labai šustri moderai pataškė žmonių, spėk kur dabar jie ?

    • Strelok parašė:

      „Aciu, aciu, as to ir siekiu, kad tu apsivemes, apsisikes sedetum, ir aiskiai per laidus baubus matytum. Ka tu gali prakisti, jai tu savo skrandzio turiny sedi visas apsidirbes nuo mano komentaru skaitymo.“

      Jeigu čia adekvatus komentavimas, tai Technews eilinis delfi tapo. Ne veltui IFeelYou ir paliko šitą bendruomenę. Galite sau turėti savo technews Užkalnius.

      • G@m3r1s parašė:

        Nelabai as tarp ju matau skirtumo 🙂

        • MMM parašė:

          IFeelYou ir Kernelis buvo pagrindiniai du veikejai del ko ateidavau paskaityti komentaru.
          Ai, dar cia buvo atejas vienas protingas zmogus, parase paprasta protinga komentara apie Intelio akcijas ir buvo uzsipultas vietos buduliu. Ir aisku antra karta daugiau neatejo ir nieko idomaus ir protingo neparase. Slovinkime toliau BUDULIZMA!

      • xFiniti64 parašė:

        Gal tu iš konteksto neišlupinėk, ka ? Gal jau pamiršai, kad būtent, tu ir tik ,tu, pradėjai čia teršti ? Citata iš tavo posto- „Strelok 2019-06-05 09:28 Tau reikia galvą pravedinti. “ Kaip suprast ? Kas tau negerai, kas čia pirmas įžeidinėt pradėjo ? Toliau – „Strelok Tave skaityti, tai tas pats kaip kokį delfi komentarą. Iškart bloga darosi“ tai vat būtent į šitą tavo išsireikšimą ir yra atsakymas – „as to ir siekiu, kad tu apsivemes, apsisikes sedetum,“ Tai ko tu tikiesi ? Kad aš čia sėdėsiu ir katutėm plosiu, kai ant manęs varo ? Oi kaip fainai kaip smagu, gal TU išmok šūdo nepilt ir kitas ant tavęs nepils.

      • xFiniti64 parašė:

        Apie IFeelYou tik gerai arba nieko, čia mano MASTERIS, čia aš per jį į tamsiąja aplo pusę perėjau, čia jis man tūkstančiais postu įrodinėjo iPhone tiesą, va ir įrodė.

  7. svabas parašė:

    ką jūs čia muchamorai, čia gi rimtas kentas bazarina jums lopai, jis Stikliuose maitinasi. Tik be pavido scenų

  8. Daemon parašė:

    Man tai keista ta neapykanta Apple’ui

  9. AsPaulius parašė:

    Man sunkiai suprantama kaip tokia leksika gali būti leidžiama.
    Gėda.

  10. SoTOP parašė:

    Keistas visas šitas eilinis širšalas žinant, kad šita tema jau visur išgvildenta n kartų. Jeigu tau Apple produktai atrodo geras kainos ir ką gauni santykis – perki ir esi laimingas, jeigu ne – neperki ir esi laimingas. Bet komentaruose atrodo, kad visi nelaimingi 🙂

  11. Gangs parašė:

    Perskaityti tiek žinučiu reikėjo, net popkornu pasiimti 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.