AMD pripažino, kad labai retais atvejai „Radeon“ tvarkyklės gali sugadinti „Windows“

Įtariama, kad problema, apie kurią iš pradžių buvo pranešta anksčiau šiais metais, buvo susijusi su naujausio „Adrenalin 23.2.1“ tvarkyklių paketo klaida. AMD naudotojai, kurie susidūrė su šia problema, bandydavo įdiegti tvarkykles, tačiau iš naujo paleidus kompiuterį būdavo pastebima nepasiekiamo įkrovos disko klaida. Nukentėję naudotojai turėjo dvi galimybes: bandyti aktyvuoti ankstesnį atkūrimo tašką arba visiškai iš naujo įdiegti „Windows“.

„PCWorld“ redaktorius Brad Chacos tyrė šią problemą ir glaudžiai bendradarbiavo su AMD, kad ją nustatytų ir išspręstų nuo tada, kai pasirodė pirmieji pranešimai. Naujausiame straipsnyje Chacos pranešė, kad AMD oficialiai pripažino šią problemą ir nustatė trūkumą, dėl kurio gali būti nepasiekiamas įkrovos diskas, kai diegiant tvarkyklę naudojama programinės įrangos parinktis „Gamyklinis atkūrimas“ (angl. Factory Reset).

„Atkūrėme problemą, kuri gali pasireikšti itin nedideliu skaičiumi atvejų, jei kompiuterio atnaujinimas įvyksta diegiant AMD programinę įrangą: Adrenalin Edition“, ir mes aktyviai atliekame tyrimą. Rekomenduojame naudotojams užtikrinti, kad prieš diegiant tvarkyklę būtų pritaikyti arba pristabdyti visi sistemos atnaujinimai, o diegiant AMD tvarkyklę nebūtų pažymėta parinktis „Factory Reset“ (Gamyklinis atstatymas). Esame įsipareigoję kuo greičiau išspręsti problemas ir primygtinai raginame naudotojus pateikti informaciją apie problemas, susijusias su „AMD Software: Adrenalin Edition“, naudojant pranešimų apie klaidas priemonę.“

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.