AMD: „Radeon RX Vega“ „yra už kampo“

AMD Kinijoje vykusio renginio metu atskleidė, kad „Radeon RX Vega“ „yra už kampo“. Paprastai tariant, „Vega“ pristatymas turėtų įvykti artimiausiu metu. Kitas klausimas, kas AMD yra „už kampo“? Savaitė, mėnuo, ketvirtis?

Įdomiau tai, kas buvo atskleista apie „Radeon RX Vega“. Renginio metu apie „Vega“ kalbėjo Scott Herkeman, AMD vice prezidentas. Panašu, kad AMD „Vega“ mato nešiojamuose kompiuteriuose, o HBM2 atmintis leis sutaupyti vietos projektuojant korpusus. Tokie nešiojami kompiuteriai bus lengvesni ir plonesni, bet vis dar turės galios virtualiai realybei ar naujausiems žaidimams.

Paaiškėjo, kad „Vega“ vaizdo plokštės bus siūlomos su 4 ir 8 GB atminties buferiu. Dabar neaišku, ar bus atjungtas vienas HBM2 atminties bokštas, ar bus naudojami du bokštai tik su mažesne talpa. Jei būtų paliktas tik vienas atminties bokštas ne tik prarastume pusę atminties buferio, bet ir pusę duomenų pralaidumo.

 

5 Komentarai

  1. marcelino2907 parašė:

    Nu dar pakentesiu menesiuka, tik ir truksta vga ir moniko..kazkaip labiau patiko Amd is turimu Gpu..

  2. BC00 parašė:

    Yra neoficialios info, kad Vega dar gali suspėt išleisti balandį. Bet šaltinis įslaptintas 🙂

  3. BC00 parašė:

    Ale normalus išleidimas.

  4. newdiamond parašė:

    kazkaip nezinau….nvidia labiau prognozuojama su savo produktais. AMD dabar kazkaip migloje viskas…nesuprasi ko tiketis…ar vidutinio lygio vel uz geresne kaina, ar tai vis del to bus high end bet kazkiek pigiau uz nvidia…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.