AMD referencinio dizaino RX 6800 (XT) vaizdo plokštes gamins tik iki 2021 metų pradžios

Paaiškėjo, kad AMD planuoja savo dizaino RX 6800 (XT) vaizdo plokštes gaminti tik iki 2021 metų pradžios. Tikslios datos kompanija kol kas nepateikia, tad galime tik spėti, kad gamyba bus sustabdyta 2021 metų pirmame ketvirtyje. Po to AMD kliausis vien partneriais, kurie siūlys savo išskirtinio dizaino RX 6800 ir RX 6800 XT produktus.

Priminsime, kad partneriai savo RX 6800 ir RX 6800 XT vaizdo plokštes išleis lapkričio 25 dieną, o AMD gamyklinis dizainas debiutavo savaite anksčiau. Referencinis dizainas yra sukuriamas tam, kad ankstyvoje vaizdo plokščių išleidimo stadijoje bent kažkas butų rinkoje iki tol, kol savo modelius pasiūlys partneriai. ASUS, MSI, „Gigabyte“ ir kiti savo dizainą išleisti užtrunka kiek ilgiau vien dėl to, kad AMD arba NVIDIA jiems reikiamą informaciją suteikia paskutiniu įmanomu metu, apsidraudžiant nuo paviešinimo.

13 Komentarai

  1. EscO parašė:

    pavadinimas aiškiau skambėtų jeigu jame tinkamoje vietoje atsirastų žodis „iki“ kaip kad pirmame sakinyje …vaizdo plokštes gaminti tik iki 2021 metų ….

  2. SoTOP parašė:

    6800XT aušintuvas tikrai neblogas, partnerių kortos nebus daug geresnės, išskyrus brangiausius modelius. O va 6800 tai silpnokas, net ir pigūs partnerių modeliai turėtų nesunkiai lenkti.

  3. svabas2 parašė:

    tai taip išeina kad RX 6800 (XT) yra kaip koks superautomobilis, kurių pagaminta bus labai mažai ir juos turės tik vienetai pasaulyje kaip kokie kolekcionieriai

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.