AMD ruošia „Radeon 500X“ vaizdo plokščių seriją

AMD interneto tinklapyje atsirado įrašai apie naujas RX 580XRX 570XRX 560X ir RX 550X vaizdo plokštes, apie, kurias nieko nebuvome girdėję. Tiesa, jokių specifikacijų dabar nepateikiama. Dabar net neaišku, kokiam rinkos segmentui skirti šie nauji modeliai. Gali būti, kad tai partneriams skirti modeliai dėti į surinktus kompiuterius, arba kiek pagerintos esamos RX 580, RX 570, RX 560 ir RX 550 versijos. Pagerinimai galėtų būti siūlant greitesnę atmintį ar kiek pakeliant dažnius dėl labiau subrendusio gamybos metodo.

Jei žiūrėtume į AMD „Ryzen“ procesorius, tai čia „X“ naudojamas kaip didesnės spartos ženklas. Gal ir su naujomis vaizdo plokštėmis bus tas pats. Suprantama, naudojant tuos pačius lustus kažkokio spartos proveržio tikėtis neverta.

12 Komentarai

  1. kernel_panikuoja parašė:

    XFX RX 580X 🙂

  2. AqTrap parašė:

    Galbūt naudos 12nm litografiją.

  3. AqTrap parašė:

    O tai neturėtų šiais metais išeiti 7nm Vega?

  4. BC00 parašė:

    Possible, bet turbūt tik dar labiau subrandintas 14 nm.
    https://wccftech.com/amd-radeon-rx-560x-polaris-refresh/

  5. jagiux parašė:

    Pastebėjau kad pas amd subrandintas procesas reiškia išaugusias galimybes papildomai pasiurbt elektros už papildomus 100-200mhz spartos,tai yra efektyvume vis dar neitin sekasi 😀

  6. Minde parašė:

    plius pazangesnis procesas gali reiksti ir tai: pigiau pagaminti

  7. AqTrap parašė:

    Praktiškai tas performance prieaugis būtų nesvarbu jeigu kainos būtų beveik kaip MSRP. Kažkada pamenu iš vokiečių buvo galima pasiimti, RX 400 laikais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.