AMD ruošiasi atskleisti „Ryzen 3000“ APU procesorius CES 2019 parodoje

Manoma, kad AMD yra pasiruošę CES 2019 parodos metu išleisti „Ryzen 3000“ APU procesorius. Tai galbūt nėra tai, ko visi tikisi, nes šie procesoriai su integruota grafika vis dar bus gaminami naudojant 12 nm litografiją. Šių procesorių architektūra irgi netūrėtų keistis, galimai gausime tik menkus patobulinimus, kurie didelio poveikio nepadarys. Šie „Ryzen 3000“ APU procesoriai turėtų gauti „Picasso“ kodinį pavadinimą.

Kaip buvo ir su „Ryzen 2000“ APU procesorių serija, taip bus ir su „Ryzen 3000“ APU procesoriais. Jie nevisai atitiks procesorius be integruotos grafikos, kurie bus gaminami naudojant 7 nm TSMC litografiją. Daugelis galėtų teigti, kad pirmieji AMD APU procesoriai turėjo priklausyti 1000 serijai, o dabar išleidžiami 2000 serijai, bet marketingas mėgsta didesnius skaičius.

Būsimi AMD APU procesoriai visgi siūlys kažkiek daugiau spartos, bet kažko revoliucinio tikėtis neverta. Į mobilius įrenginius nutaikyti APU procesoriai irgi kiek pagerės, jie galės pasiūlyti didesnį efektyvumą, taip bus taupomi baterijos resursai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.