AMD „Ryzen 7000“ serijos procesorių išleidimą atideda iki rugsėjo 27 d.

Pasak „MyDrivers“, AMD pakeitė „Ryzen 7000“ serijos išleidimo datą į rugsėjo 27 d. Anksčiau buvo teigta, kad AMD ruošiasi AM5 platformą išleisti rugsėjo 15 dieną, bet dabar ši data pavėlinama dviem savaitėmis.

Gandai apie naują išleidimo datą prasidėjo praėjusią savaitę, kai AMD pradėjo informuoti savo partnerius apie galimą atidėjimą dviem savaitėms. Dabar šią informaciją, atrodo, perėmė „MyDrivers“, kurie, remdamiesi savo šaltiniais, pateikia tikslią datą, kuri kaip tik sutampa su „Intel Innovation“ renginiu.

Manoma, kad „Innovation“ renginyje „Intel“ pristatys 13-osios kartos „Raptor Lake-S“ procesorius – naują stalinių kompiuterių seriją, kurioje yra iki 24 branduolių. AMD ši data būtų realus išleidimas, o tai reiškia produkto prieinamumą parduotuvėse. Reikėtų pažymėti, kad nei AMD, nei „Intel“ nepatvirtino, jog rugsėjo 27 d. bus naujo produkto pristatymas ar atskleidimas.

Įdomu tai, kad „MyDrivers“ vis dar sako, kad rugpjūčio 29/30 d. yra „Ryzen 7000“ serijos anonso data, bet ir ši data galėjo pasikeisti, jei išleidimas yra pavėlintas.

  • „AMD Ryzen 7000“ anonsas – rugpjūčio 29 d. 20:00 ET → bus pranešta
  • „AMD Ryzen 7000“ išleidimas – rugsėjo 15 d. → rugsėjo 27 d.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.