AMD skelbia 2017 m. pirmo ketvirčio finansinius rezultatus, „Vega“ antrame ketvirtyje

Vėl atėjo tas metas, kai kompanijos skelbia savo finansinius rodiklius, kuriuos pasiekė per praėjusį ketvirtį. Iš AMD kol kas gėrių žinių nesitikime, nes „Ryzen“ procesorius kompanija pradėjo pardavinėti tik kovo 2 dieną.

Žiūrint į AMD 2017 metų pirmo ketvirčio ataskaitą matome, kad per šį laikotarpį gauta 984 mln. JAV dolerių pajamų, arba 18 % daugiau nei prieš metus. AMD sako, kad tai „Ryzen“ procesorių išleidimo pasekmė, nors jie šiame ketvirtyje buvo pardavinėjami vos mėnesį. Pelno grafoje optimizmo kiek mažiau. AMD vis tiek patyrė 73 mln. JAV dolerių nuostolių. Tiesa, tai kiek mažiau nei prieš metus (109 mln.)

Šio pranešimo metu taip pat buvo patvirtinta, kad „Vega“ bus išleidžiama kaip planuota, tai yra antrame šių metų ketvirtyje. Priduriama, kad tai nuo pamatų sukurta visiškai nauja architektūra.

3 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    tai reiskias bus birzelio 30
    popierinis anonsas….ech…nebent bus produktas gold price/perfomance…pakentesiu dar su savo gtx970

  2. Maariux parašė:

    Po truputi krapštosi iš duobės. Adekvatesnis vaizdas bus matomas po metų kaip įtakojo Ryzen ir Vega. Gaila, kad jiems nepavyksta ir su GPU ir CPU truktelt vienu metu – vis kažkuri koja šlubuoja :/

    • newdiamond parašė:

      man isvis keista, kaip jie dar slubuoja…kai abi kojos pasautos…nuostoliai eina jau nezinau kiek metu…matyt arabai dotuoja….nori tureti kazkoki daikta ne vien smeli ir nafta

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.