AMD „Vega“ anonsuos šiandien?

Priminsime, kad šiandien vyks AMD renginys, kurio metu visi tikisi išgirsti daugiau informacijos apie „Vega“. Panašu, kad  tai gali išsipildyti, nes AMD marketingo direktorius padarė įrašą „Twiter“ su mįsle apie „Vega“.

Kaip būna tokiais atvejais žinutėje konkrečios informacijos nėra, o ji skirta tik sukelti visų kuo didesnį susidomėjimą. Prie savo kolegos prisidėjo ir RTG galva Raja Koduri, kuris savo įraše dešimčiai žmonių žada kažką ypatingo. Gal tai apžvalgoms skirti „Vega“ pavyzdžiai?

Bet kokiu atveju šiandien renginyje tikimasi išvysti „Vega“ veiksme ir gal pagaliau sužinosime kokių nors konkrečių detalių apie būsimus vaizdo plokščių modelius, jų išleidimo ar apžvalgų publikavimo datą.

28 Komentarai

  1. Minde parašė:

    na, bus tai bus, nebus tai nebus 🙂

  2. samanius1124 parašė:

    gali palyti, o gal ir ne

  3. newdiamond parašė:

    Sakyciau geros naujienos AMD

  4. kernel_panikuoja parašė:

    Is pradziu AMD buvo nurodes tik oficialius vega metus – 2017. Po to, savo kompanijos viduje vega orientacini isleidima buvo nurodes kaip 1st half 2017, kai tos skaidres buvo nuleak’intos. Po to kazkas is AMD nurode Q2. Nezinau, kam, kur ir del ko „panizo“ cia su tom vegom, bet techniskai net ir birzelio 30d isleista vega butu visiskai atitinkanti deklaruota plana.

    Nesuprantu as cia tos masines verkslianimo akcijos hw saituose del vegos laukimo.

    • Minde parašė:

      to sisiojimo visada buvo yra ir bus pries didesnius realyzus ar pristatymus

    • newdiamond parašė:

      kaip galima nesuprasti. Zmones laukia, gal bus galia uz biskuti maziau USD. O zadeti, kad bus 2017, tai patys suprantame, kad cia yra labai netikslu. O jeigu tu planuoji isleisti produkta 2017.06.30 tai imi ir pasakai, paty AMD meto savo skaidres visokias…VEGA is coming ir pan. Taip kad…

      • kernel_panikuoja parašė:

        As suprantu, kodel laukia. As nesuprantu, kodel verksliana po VEGA-related naujienom, ypac uzsienio portaluose 🙂 Toks vaizdas, kad daug kam bet kokia nauja VEGA info, jeigu tai nera VEGA relyzas, butu kazkoks izeidimas ar nusivylimas is AMD. Ta turejau omenyje.

        Kai parasoma kazkas is n-tuju Intel ar NVIDIA gandu viskas ok. Kai tik VEGA – is kart prasideda kazkoks komentaru clusterfuck’as 😀 Aisku tai nera blogai, netgi i nauda, kai kazkas sneka. Tik siaip keista, kad zmones taip lengvai hype’ams pasiduoda.

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Tie Hype visada gaubia AMD, ar man tik taip atrodo. Bet ir info dažniausiai trupinama po biški. nVidia paėmė ir išleido greitai GTX 1080Ti.

          Šiaip manau seniai jau būtų ta Vega, jei ne HBM2 deficitas. Kodėl AMD to garsiai nepasako, gal nenori pyktis su Hynix?

          • Stipena parašė:

            Vėl bandymai lyginti drakoną su driežu. Na taip, 9 mėnesiai yra „greitai“… nvidia tiesiog nieko nekalbėjo apie tai ir išleido, o nekalbėjo todėl jog norėjo kuo daugiau 1080 parduoti ir kad niekas nelauktų tos 1080Ti. AMD tuo tarpu neturėjo high-end’o tai ką jiems daryt? Ar dažnai matome, iš betkurios stovyklos, nepriklausomai ar tai nvidia ar amd ar intel, kad sakytų firs half of 20xx year ir išleidžia sausio mėnesį? Manau kad ne.

            • Mindaugas Klumbis parašė:

              First half yra dažniausiai gegužė-birželis. Second half yra lapkritis-gruodis pagal juos. Ir nieko čia naujo.

              Taip, nVidia situacija kita, AMD liko tik kalbėti.

          • newdiamond parašė:

            Sutinku su Mindaugu, kad butent pati AMD labai taip teasina, kad zmones neadekvaciai reaguoja, gal..nezinau (kaip kernel sake), bet as pvz asmeniskai pavargau laukti…
            P.S. be to, jeigu taip sudetinga ta HBM2, tai ka jie negalejo kazko paraleliai numatyti su GDDR5x ? lyg ten baisiai sparta kristu

            • SoTOP parašė:

              AMD labai mažai teasina, palyginus su visais clickbait puslapiais. Šita naujiena geriausias pavyzdys, nėra visiškai niekur AMD sakoma kad kažkas bus pristatyta, bet va IT puslapiai spekuliuoja išsijuosę.

    • AsPaulius parašė:

      Todėl, jog dar sausio mėnesį buvo parodytas veikiantis inžinerinis pavyzdys 4K raiškoje. Todėl visiem ir pasirodė, jog išleidimas ne už kalnų. Prasidėjo visas HYPE, nuo kurio žmonės patys jau pavargo, nors patys ir pradėjo.

  5. Stipena parašė:

    Kaip suprantu live stream 23h mūsų laiku?

  6. BC00 parašė:

    Tik puse 1 nakties Koduri prabils :/

  7. AsPaulius parašė:

    Na Vega birželį, nors tiek jau sužinojom 🙂
    Beto itin stebina, jog Zen2 bus 2018 gale su jau 7nm procesu.

  8. Povilas parašė:

    Zmones laukia vega, nes moniku freesync pilna, o vga kuri normaliai patrauktu ne 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.