AMD žada didelį „Navi“ lustą

CES parodos užkulisiuose AMD surengė spaudos konferenciją kviestiniams žurnalistams, kurie galėjo pasikalbėti su kompanijos generaline direktore, Lisa Su. Visą interviu nuorašą galite rasti „Anandtech“ tinklapyje.

Lisa Su buvo paklausta, kaip ji mano, ar AMD reikia turėti produktą aukščiausiame vaizdo plokščių segmente?

Lisa Su atsake, jog ji žino apie kalbas „Reddit“ forume dėl didelio „Navi“ lusto ir mums reikėtų tikėtis, kad AMD turės didelės spartos „Navi“ versiją. Visa tai dėl to, nes AMD grafikos segmentas yra labai svarbus.

Gordon Ung, PC World: Do you think that AMD has to have a high-end competitor in the discrete graphics market?

LS: [laughs] I know those on Reddit want a high end Navi! You should expect that we will have a high-end Navi, and that it is important to have it. The discrete graphics market, especially at the high end, is very important to us. So you should expect that we will have a high-end Navi, although I don’t usually comment on unannounced products.

Videocardz“ šaltiniai pas AMD partnerius atskleidė gan įdomią informaciją. Ji anoniminė, bet nuteikia optimistiškai. Teigiama, kad RDNA2 siūlys kur kas didesnį energetinį efektyvumą už esamą RDNA architektūrą. Gaila, bet tikslių skaičių nėra. Spekuliuojama tik tiek, kad energetinis efektyvumas bus panašaus lygio kaip esamų RTX vaizdo plokščių.

AMD partneriai yra labai optimistiški dėl didelio „Navi“ lusto, bet tuo pačiu nori šį produktą išleisti kuo greičiau, nes „nVidia“ ruošia savo 7 nm grafikos procesorius.

Kol kas oficialios didelio „Navi“ lusto išleidimo datos nėra, bet, tikimasi, kad tai turi įvykti vasarą.

6 Komentarai

  1. svabas parašė:

    LS [laughs], Gordon Ung, PC World [laughs]
    svabas [laughs]

  2. svabas parašė:

    bus didesnis už Streloko protą

  3. Evaldino parašė:

    Tai ta skubejima (spet pries Nvidia 7nm) reiktu suprast kaip bent jau garantuotai bugova softa, jei ne klaidas su hardware…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.