AMD žada kažką pranešti rytoj (rugsėjo 10 d.)

Frank Azor, kuris yra atsakingas už AMD marketingą ir žaidimų sektorių, „Twiter“ platformoje pareiškė, kad rytoj (rugsėjo 10 d.) sulauksime kažko įdomaus. Pati žinutė visiškai nieko konkretaus nepasako, tad visiškai neaišku ko tikėtis.

Tai gali būti kažkokia informacija apie būsimas „Navi“ vaizdo plokštes, taip pat AMD gali kažką atskleisti ir apie „Zen 3“ procesorius. AMD bet kokiu būdu nori atimti bent kažkiek visų dėmesio iš NVIDIA, tad visiškai nestebina kompanijos noras padaryti kažkokį pranešimą. Pranešimas gali būti visai bevertis ir, tarkim, apie naują „Fortnite“ žemėlapį. Beje, Frank Azor sako, kad dar ne visos paslaptys yra rastos „AMD Battle Arena“ žemėlapyje. Prieš tai ten buvo rasta užuomina apie RX 6000 serijos vaizdo plokštes.

Tikėtis, kad AMD rytoj atskleis naujos kartos vaizdo plokštes būtu naivu, bet niekada negali žinoti. Kompanijoms niekas nedraudžia parodyti spartos skaidres keliais mėnesiais anksčiau nei pasirodys pats produktas, bet tokiu atveju turi turėti pranašumą, kad tavo produkto norėtų visi laukti.

2 Komentarai

  1. Laimius parašė:

    Dėl pranašumo nesutinku. Kaip jau buvo minėta – kas nori geriausio – tai kaina ne esmė. Bet kiti kurie perka tarkim mid range – tiem fps per dolar gan svarbu.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Pranašumas, gali būti, kad tu ne apskritai geriausias, bet pvz., gali būti geriausias už 300 €, 500 €, 700 € ir t.t. Šiaip AMD ir neturėtų bandyti konkuruoti su 3090, bet gal bus netoli arba lenks 3080 už mažesnę kainą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.