AMD anonsuos Radeon 300-ąją seriją „Computex 2015“ parodoje

Naujai pasirodė įrašas, kuriame užsimenama apie būsimą AMD konferenciją, vyksiančią birželio 3 dieną „Computex 2015“ parodoje ir kviečiama registruotis į šį renginį. Trumpame kvietime per renginį žadama atskleisti 2015 metų produktų šeimas ir pateikti išskirtinę informaciją, susijusią su šiais gaminiais.

Manoma, kad šios konferencijos metu didelis dėmesys atiteks „Carrizo“ APU procesoriams bei bus parodyta visa produktų linija, bet bus neužmiršta ir Radeon 300-oji vaizdo plokščiu serija. Nors „Computex 2015“ ir galimai sulauksime daugiau detalių apie naujausias AMD vaizdo plokštes, bet jų prekybos pradžia numatoma tik birželio aštuonioliktai dienai, o „Fiji“ grafikos procesorius turinčią vaizdo plokštę galėsime nusipirkti tik birželio 24 dieną.

Spėjama, kad dar daugiau detalių apie „Fiji“ sužinosime „E3 2015“ renginio metu (birželio 16-18 d.), kur naujasis AMD flagmanas bus atsiskleistas visu grožiu.

4 Komentarai

  1. bronius parašė:

    Jus tikriausiai juokaujat, be fiji nieko naujo nebus?

  2. TomasP parašė:

    Eiliniai gandai… Pilna gandų buvo, kad dauguma plokščių bus visiškai naujos, buvo ir, kad Fiji vienintelės naujos. Lieka laukti ir pamatysim kaip bus.

  3. Katonas parašė:

    Kad ir gandai, bet nematau kaip galėtų būti kitaip. Nebent kokio stebuklo dėka bus visos naujos vaizdo plokštės.

  4. JisVisadaSalia parašė:

    Nvidia taigi irgi pastoviai taip pat pervadina ir viskas…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.