AMD atnaujino Phenom II serijos kainas

Nesvarbu, Intel Sandy Bridge turi problemų, ar ne, tačiau AMD turi savų planų ir gana tyliai, be šurmulio atnaujino Phenom II serijos centrinių procesorių kainas. Tiesa, atnaujinimas iš esmės paveikė tik sparčiausias Phenom II X4 ir Phenom II X6 serijas.

Taigi AMD visiškai nesumažino Phenom II X2 centrinių procesorių kainų, kas yra šiek tiek keista. Manau net neverta sakyti, kad jūs verčiau įsigytumėte 3.2GHz dažniu dirbantį Phenom II X4 variantą už 105 JAV dolerius, nei dviejų branduolių brolį dirbantį 3.3GHz dažniu už 102 JAV dolerius net nepaisant to, kad pastarasis turi atrakintą daugiklį.

Kaip jūs galite pastebėti, bemaž visi keturių branduolių Phenom II yra apie 10 JAV dolerių pigesni, nei buvo ankščiau, o kompanija taip pat pristatė du naujus modelius – vieną ypač aukštos klasės, o kitą – ypač žemos klasės keturių branduolių procesorių. Kalbant apie Phenom II X6 šeimą, pigiausias narys jau kainuoja vos 175 JAV dolerius, o dviejų sparčiausių šios linijos narių kainos krito net 30 JAV dolerių, jas lyginant su ankstesnėmis.

10 Komentarai

  1. alonzo2 parašė:

    o su kuo darbar konkuruoja sparciausi x6 amd cpu? su i5-760 ir i5-2500?

  2. SB parašė:

    alonzo2>Taip, Phenom II X6 1100T BE su uzrakinta Intel Sandy Bridge i5-2500 versija ir i5-760.

  3. Atavar parašė:

    Jei ziuret zaidimus, su i5-760 konkuruoja 970BE ir 975BE. 2500 manyciau tiesioginiu konkurentu dabar neturi AMD puseje.

    Phen x6, priklausomai nuo to, ka tu su juo veiksi, su i7-8xx/9xx, isskyrus 9xx virsunele – ten intelis neturi konkurentu

  4. SB parašė:

    Atavar>Kalbant apie kainos zonas, tai sparciausi X6 seimos nariai ir konkuruoja su minetais Alonzo CPU. O jei apie branduolius, tai zinoma, AMD neturi konkurentu pagal kaina/sparta sesiu branduoliu zonoje.

  5. Atavar parašė:

    Turbut biski netaip supratai mane:) Turejau omeny konkurencija ne kainu zonose, o kaina/sparta santykiuose.

  6. arabjanka parašė:

    O amd turi ka parodyti pries i7 2600?

  7. SB parašė:

    arabjanka>Tiesa pasakius, ne. Laukiam AMD Bulldozer.

  8. daimonass parašė:

    Siuo metu neturi, sulauksim Bulldoseriu is AMD, bus matyt kas per procas 🙂

  9. zirnis parašė:

    cirkas kazkoks vos kelis dolerius numete 😀 Phenom II X4 kainodara isvis keista, visi kone identiski procai tik maksimalus daugiklis skirias, bet 975 x1,5 karto brangesnis uz 955..

  10. arabjanka parašė:

    Tai tada net neverta pirkti amd x6, kai dametus nepilnus du simtus i7 2600 gali paimt, arba net uz ta pacia kaina i5 2500

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.